Tom Kruz "bacio oko" na staru ljubav: Ne može da prežali kolumbijsku lepoticu, jedva dočekao njen razvod

Tom Kruz navodno je “bacio oko” na glumicu Sofiju Vergaru i, prema rečima neimenovanog izvora, hoće ponovo da oživi stare strasti.

Podsetimo, kolumbijska glumica Sofija Vergara i zvezda mnogih akcionih filmova bili su u vezi tokom 2005. godine. Međutim, taj ljubavni odnos nije dugo trajao, jer je Toma Kruza opčinila lepota Kejti Holms. Glumci su se rastali u prijatljskim odnosima i svako je otišao na svoju stranu.

Neimenovani izvor blizak Kruzu je za magazin “Heat”, podelio zanimljive informacije – 61-godišnji Tom Kruz želi da da oživi stare strasti sa Vergarom.

“Oni imaju zajedničku istoriju, iako je to više bila kratka veza, nego prava romansa”, rekao je on za pomenuti magazin

“Dobro su se proveli zajedno na zabavi u Zapadnom Holivudu, ali Sofija nije davala signale da želi nešto na duže staze. Tako da su sada još uvek prijatelji”, rekao je izvor, te dodao:

“Toma je oduvek ‘nešto jelo iznutra’, jero je raskinuo sa Sofijom i izabrao Kejti”.

Podsetimo, relativno skoro svet je iznenadila vest da se Sofija Vergara i Džo Manganelo razvode nakon sedam godina braka. Par je tada dao i javno saopštenje.

“Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se veoma vole i brinu jedno o drugom, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok se krećemo ovom novom fazom naših života” naveli su.

Read More