U 7 deceniji zategnuta kao praćka: Provokativna fotka Lidije Vukićević, zagolicala maštu nauljenim, izvajanim telom u u crvenom kupaćem

Glumica se namazala uljem za sunčenje i pozirala na steni u crvenom kupaćem kostimu, te se jasno vidi svaki njen zategnuti mišić – od glave do pete

Lidija Vukićević nedavno je proslavila 61. rođendan, ali te godine nikako ne idu uz nju. Ona trenutno uživa u Crnoj Gori na godišnjem odmoru, a da pleni seksepilnošću, pa i da je erotična, mišljenja su njeni pratioci muškog pola.

Glumica se namazala uljem za sunčenje i pozirala na steni u crvenom kupaćem kostimu, te se jasno vidi svaki njen zategnuti mišić – od glave do pete. Zgodna i atraktivna privukla je pažnju na društvenoj mreži gde je pokazala i da vreme provodi na brodu. 

– Nikada neću odustati od osmeha i dobre kondicije – napisala je ispod provokativne fotografije, za koju je dobila brojne lajkove i pohvale na račun svog izgleda.

Podsetimo, Vukićevićeva je krajem jula proslavila rođendan na obali mora, gde je upriličila intimnu proslavu za svoje najbliže prijatelje, a po svemu sudeći, još se nalazi na istoj destinaciji.

Read More