Šta će na ovo reći Džej Lo? Ben Aflek uhvaćen sa bivšom vidno raspoložen, pao i nežan zagrljaj

Bivši bračni par Dženfer Garner i Ben Aflek uslikani su u Italiji u nežnom zagrljaju

Ben Aflek jeste oživeo ljubav sa Dženifer Lopez, koja je “napravila” dugogodišnju pauzu od kraha njihove prve veridbe, ali i dalje je ostao u kontaktu sa Dženifer Garner, nekadašnjom suprugom s kojom ima troje dece, koja njega i dalje zove čovekom svog života.

Glumac je nedavno proslavio godišnjicu braka sa Dženifer, na kojoj je bio vidno nervozan, a vrlo brzo se susreo sa svojom bivšom suprugom i njihovom decom u Firenci, u Italiji, ovog četvrtka, gde je stigao privatnim avionom i fotografisan je ubrzo nakon što je doputovao.

Aflek, čije trenutne supruge Džej Lo nije bilo ni na vidiku, fotografisan je dok je grlio svog 11-godišnjeg sina Semjuela, koji mu je dotrčao u zagrljaj.

Međutim, tu je bila i Benova bivša supruga, kojoj je glumac odmah prišao, lepo raspoložen, a onda su pola sata raspoloženo razgovarali, ne skidajući pogled jedno s drugog. Tada su se nežno zagrlili i navodi se da je taj zagrljaj trajao barem nekoliko sekundi.

Inače, par je bio u braku od 2005. do 2018. godine, nakon čega su ostali u dobrim odnosima.

Nije poznato koliko dugo je Dženifer bila u Evropi bez Bena, ali uslikana je u Malibuu prošle nedelje, tako da nije dugo u Italiji. Zapravo, Garnerova je uslikana s decom istog dana kada je Aflek organizovao ludu rođendansku zabavu za svoju aktuelnu suprugu u njihovoj vili na Beverli hilsu.

Read More