Njoj je provokacija drugo ime: Hajdi Klum u potpuno prirodnom izdanju zapalila Instagram

Manekenka Hajdi Klum otputovala je u Italiju, a fanove je oduševila objavivši fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju

Manekenka Hajdi Klum otputovala je u Italiju, a fanove je oduševila objavivši fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju.

Za razliku od mnogih poznatih ličnosti, fotografisala se u potpuno prirodnom izdanju bez šminke. Ona već neko vreme uživa na odmoru sa suprugom Tomom Kaulicom.

Fotografi su ga nedavno snimili kako miluje njen stomak pa su se pojavile glasine da čekaju bebu. Slavni par se još uvek nije oglasio povodom ovih nagađanja.

Manekenki nisu strana provokativna izdanja. S Tomom je nedavno pozirala naga te su na taj način proslavili četvrtu godišnjicu braka.

Osim toga, u najavi showa “Germany’s Next Top Model” nosila je samo haljinu koja je više delovala kao šal te je jedva pokrivala njeno telo.

Hajdi se nekoliko puta našla na udaru kritika zato što se s 18-godišnjom kćerkom Leni fotografisala u donjem vešu za jedan modni brend. Kampanju okarakterisali kao poprilično uznemirujuću, a neki su Hajdi optužili za eksploatisanje vlastite ćerke.

Read More