Snimak bračnog para sa TikToka mnogima vratio veru u ljubav: I u starosti se vole poput tinejdžera, raznežili su milione korisnika

Danas, kada brzo živimo i uglavnom je sve površno mnogi od nas maštaju da nađu partnera sa kojim će ostariti

Današnje moderno doba je vreme kada je sve užurbano, sve se dešava odmah i sad, pa tako su i mnogi ljubavni odnosi površni i brzo pucaju. Ipak svako od nas u duši istinski žudi za partnerom sa kim će dočekati starost i voleti ga i poštovati kao prvog dana.

Od naših baka i majki smo slušale priče o takvim ljubavima, pa ne treba gubiti nadu. Snimak sa TikToka koji je postao viralan i veoma popularan sa preko 12 miliona pregleda je ljudima vratio veru u baš takve odnose. 

Na snimku možemo videti stariji bračni par, na plaži kako uživaju u zajedničkom vremenu. Muž i žena su se sjajno zabavljali na obali okena, igrajući se u talasima, prskajući se poput zaljubljenih tinejdžera. Jurili su se po plićaku, smejali i uživali jedno u drugom, podsećajući nas da ipak postoji prava ljubav, odnosi i brakovi vredni svakog poštovanja i divljenja. 

Ovaj video raznežio je korisnike TikToka koji su nizali pozitivne komentare. Mnogi su bili oduševljeni kako su posvećeni jedno drugom, drugi su poželeli da se i njima desi ovakav odnos.

Ovaj bračni par nas je podsetio šta zapravo znači ljubav. Oduševili su nas svojom mladalačkom energijom, posvećenošću, užitkom u svakom sekundu vremena provedenog zajedno. Tome treba da stremimo, da zaista volimo i budemo voljeni, sve dok nas smrt ne rastavi, baš kao štto kaže naziv klipa. 

Read More