Lakovi za nokte koji podmlađuju: Pet manikir trikova koji će sakriti vaše godine

Baš kao što postoje pramenovi koji skrivaju sedu kosu, ruke takođe imaju koristi od moći boja

Kažu stručnjaci da postoje tri delova tela koja najpre otkrivaju godine. Najpre se vidi po licu, području vrata i dekoltea i rukama. Razlog zbog kojeg je koža na ovim područjima sklonija gubitku elastičnosti i čvrstoće je taj što su to područja koja su jako izložena sunčevim zracima i agresivnosti okoline. Takođe, u slučaju dekoltea i ruku, skloni smo da im posvećujemo manje pažnje i zanemarujemo ih.

Naše ruke ne pate samo zbog sunčevog zračenja, već i od promene temperature i kontakta sa hemijskim proizvodima. Kako starimo, koža na našim rukama se stanji, pojavljuju se male bore, vene postaju izraženije i pojavljuju se fleke. Da biste se borili protiv njega, neophodno je koristiti dobru specifičnu kremu za ruke, zaštitu od sunca i sprovesti nežni piling nedeljno. Ali imamo i odličan trik da sakrijemo godine koje odaju vaše ruke, lakovi za nokte koji podmlađuju.

Baš kao što postoje pramenovi koji skrivaju sedu kosu, ruke takođe imaju koristi od moći boja . Izbor jedne ili druge boje laka za nokte utiče na izgled ruku i prikriva znakove starenja. Da li želite da znate kojih pet boja za manikir ima efekat protiv starenja i čini da izgledate tamnije?


Nude manikir

Lakovi za nokte u goloj boji pokušavaju da imitiraju ton kože, pružajući našim rukama elegantan, diskretan i pažljiv izgled. To je jedan od bezvremenskih i najlaskavijih manikira.

Koralni manikir

Koralni manikir je topao, svetao i poboljšava ton preplanule kože. Pored toga, zahvaljujući svom sjaju, čini da ruke izgledaju sveže i mladalački. Postoji razlog zašto je to suštinski ton leta!

Bledo ružičasti manikir

Ružičasta je još jedna sigurna opklada. Pored pokreta Barbiecore, sve što okružuje roze boju je apsolutni trend u modi i lepoti. Što se tiče lakova za nokte, najnežniji roze imapodmlađujući efekat na ruke.

Breskva

Nije iznenađujuće da lakovi za nokte u tonu breskve imaju efekat protiv starenja, sve dok polaze od istog narandžastog spektra kao i koral, ali u njegovoj mekšoj verziji.

Zlatni manikir

Da li želite dašak originalnosti, glamura i sofisticiranosti na vašim noktima? Zato ne oklevajte, zlato je vaša zvezda kada su u pitanju metalik boje. Nijansa koja savršeno dopunjuje preplanulu letnju kožu i doprinosi da ruke izgledaju vizuelno blistave i podmlađene.

Read More