"Moje telo je odbijalo moju vezu": Ispovest influenserke koja je ozdravila kad je ostavila verenika

30-godišnja influenserka je bila bolesna mesecima, a ozdravila je kada je ostavila svog momka i pokrenula lavinu komentara žena kojima se desilo isto!

Popularna 30-godišnja influenserka Lis Bos podelila je ispovest koja je brzo postala viralna o tome kako je njeno telo odbacilo njenu toksičnu vezu i čoveka za kog je mislila da će joj biti budući muž. 

Lis Bos iz Njujorka je u svom potkastu Date Yourself Instead otvoreno podelila sve što je naučila iz svojih iskustava u prošlim vezama.

Ona redovno kači kratke TikTok snimke, a više od 200.000 pratilaca prati njenu priču i savete o vezama.

– Bio je moj budući muž. Imala sam bol u stomaku svaki dan, stalnu anksioznost bez razloga, stalno sam bila naduvena i morala sam da radim EKG srca jer sam bila pod stresom stalno – počela je ona.

– Moje telo je odbijalo moju vezu – tvrdi ona.

Njeni fizički simptomi koje je podelila u videu pregledani su više od 2,7 miliona puta i dobili su stotine komentara.

– Isto! Napadi panike, problemi s varenjem, nesanica, mučnina, bol u leđima… SVE je nestalo kad sam se razvela!

– I meni se to dešavalo i niko mi nije verovao!

– Da! Konstantna anksioznost, buđenje u 2-3 ujutru, nervoza, gubitak apetita… Raskinula sam i sve je nestalo, pisale su žene.

Kako kaže dr Majkl Lam, svaka stresna interakcija u toksičnoj vezi podstiče lučenje kortizola. To vodi do iscrpljivanja i može imati posledice na zdravlje, iako vodite inače zdrav život, objasnio je.

Read More