Iz bolnice je izašla sa ćebetom preko glave: Nekada najlepša glumica, a sad izobličena od operacija

Slavna glumica uslikana je kada je napuštala kliniku za plastičnu hirurgiju, a sve je šokirala činjenica da se nakon nove intervencije krije iza ćebeta

Megan Foks, jedna od najlepših žena sveta, ponovo je odlučila da ode pod nož. Doduše, pokušala je da sakrije svoj identitet pokrivajući glavu ćebetom dok je viđena kako izlazi u kolicima iz ordinacije plastičnog hirurga.

Ova scena šokirala je njene fanove koji su već mišljenja da je glumica previše promenila svoj lik, te od prirodne lepotice postala voštana figura. 

Megan Foks

Profimedia

 

Nije poznato šta je radila na sebi ovaj put, ali s obzirom da je fokus na tome da sakrije lice, nije isključeno da se podvrgla nekoj proceduri kojom će pokušati da podmladi lik. 

Zvezda “Transformersa” je godinama bila okružena glasinama o plastičnoj hirurgiji, ali nikada nije javno potvrdila da je podvrgnuta bilo kakvim procedurama. Ipak, Megan je priznala da nije protiv plastične hirurgije.

“Ohrabrila bih svakoga ko želi da uradi neku plastičnu operaciju da prvo razgovara sa terapeutom, da pokuša da shvati odakle ta želja dolazi. Jer mnogo puta to nije povezano sa vašim zubima, nosem ili bradom”, operacija vam neće ublažiti tu nesigurnost”, rekla je ona, a u razgovoru za Allure 2010. godine, Megan je dodala:

“Ako, tada, osećate: “Ovo je nešto što želim da uradim”, onda to uradite. Neverovatno je da imamo tehnologiju da radimo stvari koje radimo.”

Pre nekoliko meseci Megan je otkrila da pati od telesne dismorfije, mentalnog poremećaja koji karakterizuje doživljaj bolesne osobe da su joj delovi tela deformisani, neprivlačni, ružni, čak i odvratni, dok je nedostatak o kojem govori zapravo jedva vidljiv ili čak ne postoji.

“Da, imam fizičku dismorfiju. Imam puno ukorenjenih nesigurnosti. Možemo pogledati nekoga i pomisliti “ova osoba je tako lepa, njen život je sigurno lagan”. A te osobe verovatno ne misle tako o sebi”, objasnila je jednom prilikom.

Međutim, čini se da se u poslednje vreme njen problem sa slikom o samoj sebi otrgao kontroli, a njen dečko Mašin Gan Keli problematičnim ponašanjem dodatno je otežavao  situaciju.

Read More