Ostavili su je da umre u mukama: Silvija tvrdi da je bolnica njenu majku obolelu od raka poslala kući bez ikakve nege

Ostavili su je da umre u mukama: Ženu obolelu od raka poslala kući bez ikakve nege Vesti 14.08.2023 13:46 0

Silva Fej je tvrdila da je “ostavljena sama” da brine o svojoj majci oboleloj od raka nakon što je otpuštena iz bolnice “bez ikakve naknadne nege”

Silva Fej, ćerka žene koja je nedavno umrla u teškim mukama tvrdi da je njena majka, obolela od raka. “ostavljena da umre” nakon što je poslata kući iz bolnice NHS bez naknadne nege. Silva Fej, iz londonske opštine Brent, otišla je na TikTok da ispriča mučno iskustvo, mesecima nakon smrti njene majke u novembru 2022. Rekla je da je njena majka umrla u roku od 11 nedelja nakon što joj je dijagnostikovan rak i da je ostavljena sama da se brine o njoj „bez apsolutno ikakve podrške”.

Silva je tvrdila: Pronašli su tumor na njenom stomaku, bilo je kao uznapredovali rak pankreasa, proširio se.

“Nije razumela koliko je to loše, bila je hospitalizovana oko nedelju dana u Čaring Krosu, ali nisu mogli da odluče u koju bolnicu da je smeste.

“Onda su nas vratili kući bez naknadne nege, bez pomoći samo sa stotinama lekova koje sam trebalo da dam.“ Gledajući kroz kutiju sa lekovima, Silva je rekla da je pronašla lekove kao što su Ciclizine, Diazepam i Haloperidol.

Rekla je: „Morala sam da napravim sopstvene kartice. Imao sam stotine tabela koje sam morao sam da napravim, jer mi nisu dali nijedno upustvo. Dali su mi gomilu igala i morfijum.

Ćerka je objasnila da „nema iskustva u medicinskim poslovima“ i rekla da je kontaktirala doktore koje je poznavala „iz škole“ i tatine prijatelje za pomoć nakon što je „ostala sama“ sa bolesnom majkom.

Silva je tvrdila da „niko nije došao“ da proveri njenu majku i da se tim za bol u zajednici nije pojavio nakon što je otpuštena. Ona je rekla: „Niko nas nije zvao, niko nije ispoštovao nijedan od termina koje su nam poslali, telefon jednostavno nije zvonio, a kada ste pozvali bolnicu, niste mogli ni sa kim da vas spoje“.

Read More