Kad sam izgubila nevinost, tata je zvao policiju: Poznata pevačica šokirala priznanjem, "posle toga više ga nisam videla"

Pevačica Lili Alen otkrila je kako je njen otac Kit Alen reagovao kada je izgubila nevinost. Alen se nedavno pojavila u podkastu komičara Alana Kara “Life’s a Beach”, gde je govorila o vremenu kada je izgubila nevinost dok je bila na odmoru sa svojim ocem, glumcem Kitom Alenom i slavnim bratom Alfi Allenom.

“Izgubila sam nevinost sa momkom po imenu Fernando u Brazilu kada sam imala oko 12 godina“, otkrila je, pre nego što je pojasnila: “Ne, šalim se”.

Iako Alen nije otkrila koliko je zapravo imala godina kada je izgubila nevinost, rekla je Karu da “nikada više nije razgovarala sa Fernandom” nakon njihovog sastanka. Pevačica je priznala da je to iskustvo bilo “malo traumatično” jer je njen otac iste noći pozvao policiju zbog nje.

“Zapravo sam nestala. Otišla sam u njegovu hotelsku sobu – bila sam na odmoru sa tatom i bratom – i očigledno se nisam vratila u svoju sobu“, rekla je Lili Alen.

Ona je objasnila da je “prespavala sledeće jutro” i da ju je probudila policija “koja je vršljala po celom hotelu” u kom su odseli.

Kad sam izgubila nevinost, tata je zvao policiju: Poznata pevačica šokirala priznanjem,

Shutterstock

 

“Policija je bukvalno češljala plažu i ispitivala ljude jesu li me videli”, dodala je ona.

“Mislili su da sam se udavila. Nisam imala srca da kažem ‘Ne, samo sam izgubila nevinost’. Nisam imala seks neko vreme nakon toga”, rekla je 38-godišnja pevačica.

Od tada se britanska pevačica skrasila sa zvezdom Stranger Thingsa Dejvidom Harborom. Njih dvoje su se upoznali preko aplikacije za sastanke Raja dok je snimao “Crnu udovicu” u Londonu.

Venčali su se u septembru 2020. na intimnoj svadbenoj ceremoniji u Las Vegasu. Alen je ranije bila udata za Sema Kupera, sa kojim ima ćerke Etel i Marni.

Read More