Dnevni horoskop za subotu, 2. septembar: Blizanci razmišljaju o prošlosti, Rakovima slede porodični problemi

Evo šta nam poručuju zvezde za 2. septembar

Ovan 

Previše ste tvrdoglavi da bi priznali da ste pogrešili. Niko vam to neće zameriti ali vi opet sami sebi stvarate tenzije u krugu porodice. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je prijatelj i podrška. 

Bik 

U narednih nekoliko dana kasnićete sa reakcijama kad je reč o partneru i partnerskom odnosu. Ne uspevate da se posvetite dovoljno sebi i svojim planovima a danas je dan za takve stvari. Zdravlje je odlično.

Blizanci

U ovom periodu može da se pokrene mnogo toga što niste spremni da doživite. Ovo se posebno odnosi na one osobe koje ste skroz zaboravili. Ne dozvolite da vas prošlost obuzme i da budete ” sluga ” svoje emocije. 

Rak 

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu. Ovaj period je veoma komplikovan za odnose sa članovima porodice jer ne možete da nadjete zajednički jezik. 

Lav 

Situacija u krugu porodice je veoma stabilna i to vas maksimalno usrećuje. Morate mnogo toga da naučite u vezi ljubavi i ljubavnih odnosa jer partner se mnogo menja a vi to ne možete da razumete do kraja. Problem sa kičmom. 

Devica 

Vaša privatnost je veoma zaštićena jer vi ne volite da se ljudi previše emotivno upliću u vaš život. Pokušajte da se okrenete sebi u sadašnjem trenutku jer vam je mir najvažniji od svega što se dešava. 

Vaga

Previše očekujete od partnera i uopšte od odnosa sa drugih ljudima. To je Vasa velika mana i pokušajte da to sredite kod sebe. Poslovna situacija se stabilizuje kroz razgovor sa osobom u znaku Lava. 

Škorpija 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima koji tek treba da se pokrenu. Zdravlje je odlično. 

Strelac 

Komunikacija sa partnerom je na visokom nivou toliko da ste uspeli da savladate sve prepreke. Najvažnije je da se okrenete sadašnjem trenutku i planovima za budućnost. Problem sa spavanjem. 

Jarac 

Do vas je kako ćete znati da li ste u pravu ili ne u vezi posla kojim tek treba da počnete da se bavite. Nemojte da se okrenete protiv sebe i svojih shvatanja u vezi posla i poslovnih aktivnosti. 

Vodolija 

Tvrdoglavost je veoma izražena kod vas u narednih nekoliko dana i bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu. Partner planira da se emotivno još više otvori do kraja dana.

Ribe 

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim prijateljskim odnosima. Obratite pažnju na novac i moguće probleme sa novcem. 

Read More