Dnevni horoskop za nedelju, 3. septembar: Blizanci, više odmarajte, Device, pazite šta kome pričate

Evo šta nam poručuju zvezde za 3. septembar

Ovan 

Savršen dan da se posvetite svemu onome što ste planirali pre mesec dana. To se odnosi na vaš odnos sa partnerom i na razgovor u vezi vašeg odnosa za period od narednih nekoliko meseci. Problem sa kičmom. 

Bik

Do kraja dana povedite otvoren razgovor sa porodicom zbog negativnog uticaja koji već neko vreme trpite od osobe u znaku Vodolije. To vam je najvažnije – imati podršku porodice i njihovo razumevanje.

Blizanci

Tokom prvog dela dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobroj komunikaciji sa partnerom a do kraja dana potrebno je više odmarati jer ćete osećati veliki umor. Potreban vam je san i odmor. 

Rak 

Porodična situacija je veoma komplikovana zbog vaše tvrdoglavosti i to se negativno odražava na vaš odnos prema sebi. Nemojte sebe krivite jer nije sve onako kako izgleda. 

Lav 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice zbog vaše potrebe da se distancirate. Nikome se nemojte pravdati ili objašnjavati sebe ili svoje potrebe i želje. 

Devica 

U ovom periodu može da se okrene mnogo toga protiv vas zbog vaše direktnosti. Vi ste previše okrenuti drugima i njihovim emotivnim odnosima. Gledajte sebe i svoje emocije da budu zadovoljene. 

Vaga 

Do kraja dana povedite otvoren razgovor sa partnerom i to je najveći uspeh da se taj odnos reši. Ne dozvolite da vas partner dovede do nervoze ili napetosti jer to je zapravo njegov cilj. Drzite se sebe. 

Škorpija

U ovom trenutku sve redom može da se okrene protiv vas i vaše poslovne situacije. Ne dozvolite da vas drugi koriste za svoje potrebe posebno osobe u znaku Vodolije koja vam se dugo predstavlja kao podrška.

Strelac

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što možete da zamislite. Niko nema prava da se tako ponaša prema vama i to dobro zapamtite. Izborite se za sebe. 

Jarac

Vaša energija koju trošite na druge vas umara. Mnogo toga trpite a da ne znate pravi razlog. Dobro razmislite o tome da li i koliko ste preterali sa odredjenim stavovima prema drugima i gde je tu vaša potreba. 

Vodolija

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim planovima. Za vas je veoma važno da se posvetite svemu onome što ste planirali u vezi posla i poslovnih aktivnosti sa partnerom. 

Ribe 

Tokom ovog perioda imaćete priliku da se posvetite svemu tome sto je bitno za vas. Ovde se zapravo radi o vašoj tvrdoglavosti da konačno stvari nazovete pravim imenom. Zdravlje je odlično.

 

Read More