Modna noćna mora na crvenom tepihu u Veneciji: Gejmerka Ana Raibero stajlingom izazvala buru reakcija

Ana Raibero izazvala je buru reakcija kreacijom koju je ponela na Filmskom festivalu u Veneciji

Crveni tepih 80. jubilarnog filmskog festivala u Veneciji krasile su brojne poznate zvezde, a među njima i dve Srpkinje – Dragana Kosjerina i Milena Radulović. Srpska voditeljka je osvojila ovacije elegantnom toaletom, ali kako da prestižni događaj prođe bez modnih kikseva? Ovoga puta, pobedu u toj kategoriji odnela je Ana Raibero, makar ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama.

Ana Raibero je popularna gejming kreatorka koja izveštava, piše i pravi sadržaj o video-igricama. Čini se da nije najbolje shvatila zadatak koji zadaje crveni tepih u Veneciji. Pre nego što je došla, Ana je na Instagramu objavila kako je pravo sa Gamescom-a, sajma video-igara koji se održava u Nemačkoj i na kojoj je održana velika prezentacija najiščekivanije igrice godine “Starfield”, otišla pravo u Veneciju.

Ana Raibero

Profimedia

 

“Kakav promašaj”, glasi komentar koji se najviše širi mrežama. Ona je obukla neon kostim koji je spoj video-igre Minecraft i drugih elemenata iz gejming industrije. Očekivanja da će naići na pozitivne reakcije zbog orginalnosti, pala su u vodu, jer ovakav stajling modni stručnjaci ne smatraju primerenim za crveni tepih.

Promašena tema i kostim koji je idealan za praznik Noć veštica ili za maskenbal, a pre svega za gejming sajmove je bio “atrakcija” na crvenom tepihu dok su pored nje prolazile najelegantnije haljine ove godine. 

Read More