Bila je lepa kao anđeo, a muž je varao na svakom koraku: Majka Anđeline Džoli umrla je mlada, a glumica je njena kopija

Glumica Anđelina Džoli, prema mišljenju miliona, primer je večne i prirodne lepote i jedna od najlepših žena sveta.  Ipak, mnogi ne znaju da je ona verna kopija svoje majke Maršelin Bertran, da je lepotu nasledila od nje, a mnogi smatraju da joj je majka bila još i veća lepotica, ako je to moguće, piše Glossy.

Maršelin bi ove godine napunila 73 godina, a preminula je 2007. godin. Ona se, takođe, kao i svoja slavna ćerka, bavila glumom. Međutim, ona je svoju karijeru, koja je tek bila u usponu, zanemarila zbog toga što se posvetila porodici i deci.

Sa svega 20 godina udala se Džona Vojta, 12. decembra 1971. godine. Ni početak braka joj nije doneo sreću, kao ni kasnije godine, a imala je dva pobačaja pre prvog deteta koje je rodila.

Prvo je rodila sina Džejmsa Hejvena, a dve godine kasnije Anđelinu Džoli. Oba deteta postala su glumci. Shvatila je da je veoma teško uskladiti filmsku karijeru i brigu o maloj deci, pa je odlučila da se posveti porodici.

Maršelin i Vojt su se rastali 1976, a zvanično razveli 1980. godine, i to zbog Vojtovih brojnih prevara. Otkrila je da ju je on varao sa kim je stizao, pa je podnela zahtev za razvod braka.

Nakon zvanične rastave od Vojta, uplovila je u vezu sa Biliom Dejom. Zajedno su živeli 11 godina, ali nisu se venčali. 

Neke od ljubavi koje su obeležile njen život bili su i Džon Trudel i Tom Besamra.

– Moja majka je bila veoma prirodna žena — rekla je jednom prilikom Anđelina. — Nikad nije mazila sebe, jedva da je nosila šminku i nosila je skroman nakit.

Pred kraj života Bertran nije govorila o svojoj privatnosti i nije davala intervjue. Borila se sa rakom jajnika i rakom dojke skoro osam godina. Anđelina se, zbog velikih rizika i gena, podvrgnula intervenciji i uklonila jajnike i odstranila obe dojke.

Kako su i Maršelinina majka i sestra umrle od raka, Anđelina je govorila o svojoj majci i tome da je pretpostavljala da će se i njoj desiti slično. 

– Moja baka je umrla takođe mlada, pa je moja majka uvek mislila da će se to desiti i njoj – otkrila je glumica.

Glumica Anđelina Džoli je nedavno na društvenim mrežama objavila dirljivu fotografiju sa majkom i prisetila je se na društvenim mrežama povodom njenog 73. rođendana.

– Sutra bi bio 73. rođendan moje majke. Preminula je pre 15 godina, nakon duge borbe sa rakom dojke i jajnika. U julu me mesec dana deli od godina kada je je njoj dijagnostikovan rak. Imala sam preventivne operacije kako bih smanjila rizik, ali i dalje idem na preglede — napisala je Anđelina.

U vreme kada je umrla njena majka, Anđelina je imala troje dece.

2008. godine Anđelina i Bred Pit dobijaju ćerku Vivijen Maršelin Džoli Pit, koja dobija ime po svojoj pokojnoj baki.

Read More