Najpoznatija Srpkinja u Holivudu opet zapalila internet: Slikala se u mikro kupaćem koji jedva drži njene bujne obline

Koko Ostin ne prestaje da nas iznenađuje, njena najnovija fotografija na Instagramu zapalila je internet

Starleta Koko Ostin, našoj publici poznata ne zbog preteranih uspeha u svetu Holivuda, već zbog činjenice da ima srpsko poreklo, opet je na Instagramu podelila prilično lascivnu fotografiju!

Koko je pozirala u bazenu u šarenom bikiniju  koji je jedva prikrio njen poveći dekolte, a kostim ništa više nije pokrio ni njenu raskošnu pozadinu.

Inače, Koko ili ili Nikol Natali Ostin – kako zapravo glasi njeno pravo ime, rođena je u glumačkoj porodici u Kaliforniji, a roditelji njene majke Tine bili su Srbi. Zanimljivo je i da je sama nekoliko puta u javnosti akcentovala da ima naše korene.

Podsetimo, ova plavuša postala je poznata javnosti zbog braka sa Ajs Tijem, sa kojim je na ludi kamen stala još davne 2005. godine. Teško da znate bilo koji od njenih filmova, ali ste zato omalenu Koko Ti zasigurno viđali u spotovima njenog supruga, a možda ste je nekad gledali i u sopstvenom rijaliti šou “Ajs voli Koko”.

No, ono što je sigurno da niste mogli da je “preskočite” na Instagramu gde ima neverovatnih tri miliona pratilaca, a s obzirom na količinu provokatavnih fotografija, ova brojka ni ne čudi.

Možemo reći da je brak sa reperom bio samo odskočna daska za Koko, a da su njene ogromne obline te koje su joj prokrčile put ka slavi. Upravo je njena specifična figura očarala i Ajsa, što je i sam priznao jednom prilikom:

“Prvo sam primetio njene zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oko zapala i njena velika zadnjica. Počeli smo da razgovaramo i odmah sam shvatio koliko je mila.”

Samo dva meseca od prvog sastanka par se obavezao na večnu ljubav, a iako se ovo činilo kao brzopleta odluka, ispostavilo se da je bila prava – verovali ili ne danas važe za jedan od najskladnijih brakova u Holivudu.

Read More