Hju Džekmen se razvodi od Debore, posle 30 godina braka: Pre 3 meseca zagrljeni bodrili Novaka na Vimbldonu

Bili smo blagosloveni time što smo skoro 3 decenije proveli zajedno u našem prelepom braku. Naše putovanje se sada menja

Glumac Hju Džekmen, koji je tokom godina isticao ljubav prema svojoj supruzi Debori, s kojom je nedavno pratio i meč Novaka Đokovića na Vimbldonu, saopštio je da se razvodi!

Hju i Debora su u saopštenju koje je šokiralo svet saopštili da se “rastaju u ljubavi i prijateljstvu posle 27 godina”.

“Bili smo blagosloveni time što smo skoro 3 decenije proveli zajedno u našem prelepom braku. Naše putovanje se sada menja i odlučili smo da se rastanemo. Naša porodica je oduvek bila i biće naš prioritet. Prihvatamo ovo novo poglavlje u našim životima sa ljubavlju, zahvalnošću i dobrotom”, stoji u saopštenju para.

Hju i Debora imaju sina Oskara (23) i ćerku Avu, koja ima 18 godina.

Hju i Deboru smo viđali mkako zajedno prate meč Novaka Đokovića.

Debora Li Furnes rođena je 1955. u Australiji i 13 godina je starija od supruga. Glumica je i producentkinja, a sa suprugom Hjuom upoznala se 1995. na snimanju jednog TV šou programa. Venčali su se sledeće godine u predgrađu Melburna i imaju dvoje dece koju su usvojili – sina rođenog 2000. i ćerku 2005. Na atraktivnom partneru joj zavide žene širom sveta, i pojedini zli jezici nazivaju “najružnijom srećnicom” koja je uspela da zavede holivudskog frajera.

Read More