Zakerberg svaki dan nosi istu majicu na posao: Kad je otkrio zašto ne menja odeću, ljudi ostali u šoku

Mark Zakerberg, koji je svojevremeno postao jedan od najmlađih milijardera na svetu, očito ima ormar pun sivih majica u kojima se najčešće pojavljuje u javnosti

Osnivač Fejsbuka i multimilijarder Mark Zakerberg jednom prilikom je otkrio zašto svaki dan nosi jednostavnu sivu majicu na posao.

Zakerberg, koji je svojevremeno postao jedan od najmlađih milijardera na svetu, očito ima ormar pun sivih majica u kojima se najčešće pojavljuje u javnosti.

Novinari su ga jednom prilikom upitali zašto uvek nosi sive majice kad može da priušti sebi šta god želi, a mnoge je iznenadio njegov odgovor. Naime, Zakerberg je odgovorio da mu nedostatak smisla za modu omogućuje da ostane više fokusiran na svoj poslovni život.

Ne želi da troši energiju na modu

“Stvarno želim da pojednostavim svoj život kako bih morao da donosim što manje odluka o bilo čemu osim o tome kako najbolje služiti ovoj zajednici”, rekao je, dodajući kako u ormaru ima “više istih majica”.

“Ja sam u stvarno srećnoj poziciji jer svaki dan mogu da se probudim i služim više od milijardu ljudi”, zaključio je, otkrivši kako i ono što se može činiti kao najjednostavnija odluka, poput odabira šta ćete doručkovati ili šta ćete obući svako jutro, može potrošiti nepotrebnu energiju.

“Osećam kao da ne radim svoj posao ako deo energije trošim na stvari koje su glupe ili neozbiljne”, dodao je Zakerberg.

Sudeći prema njegovom Instagramu, Zakerberg je u međuvremenu proširio svoja modna izdanja, pa se u poslednje vreme često može videti u tamnoplavim majicama, ali i nešto odvažnijim izdanjima.

Read More