U crnom od glave do pete: Madonin sin se pojavio na Nedelji mode u Parizu, brkovi u prvom planu

Madona je zahvaljujući brilijantnoj karijeri prozvana kraljicom popa, može da se pohvali i da je majka šestoro dece. Dvoje najstarijih su se pojavili na Nedelji mode u Parizu.

Starija Lurdes Leon, koja je nedavno počela da se bavi manekenstvom, i mlađi Madonin sin Roko Riči, pojavili su se na prezentaciji brenda Yves Saint Laurent. Lurdes i Roko bili su obučeni od glave do pete u crno, a mlađi Madonin sin je takođe pokazao nov stil brkova.

Osim njih, pevačica ima četvoro usvojene dece, 18-godišnjeg Dejvida Bandu, 17-godišnju Mersi Džejms i 11-godišnje bliznakinje Stelu i Ester Čičone, koje su svi poreklom iz Malavija u Africi.

Kraljica popa priznala je da nije uvek lako biti majka šestoro dece. Pevačica je rekla za “Vanity fair” u januaru 2023. da je majčinstvo „bila najteža, najteža bitka“, dodajući: „Danas se i dalje borim da shvatim kako da budem majka i radim svoj posao“.

despite the world throwing shit at her EVERY STEP of the way, Madonna managed to raise a beautiful family, helped unlocking each of her children’s potential and became a critically-world-acclaimed amazing mother & father for her family! A lesson for all families. pic.twitter.com/XIvhQ4hUIF — Madonna Ultimate (@MadonnaUltimate) September 26, 2023

“Jer, ko god da ste, imati decu i odgajati ih je umetničko delo“, nastavila je ona. „I niko vam ne daje priručnik za to. Morate učiti na greškama. To je posao koji zahteva mnogo vremena. I iscrpljujuće je jer odmora nikad nema.“

Madona je nedavno dospela na naslovne strane zbog odlaska na turneju na veliko oduševljenje svojih fanova, ali je pripreme prekinula misteriozna bolest.

Read More