Odmah izbacite ove 3 stvari iz kuće: Privlače svađe, siromaštvo i negativnu energiju!

Za neke stvari, koje većina ljudi čuva u kući, smatra se da privlače negativnu energiju i sprečavaju napredak i sreću osoba koje tu žive. Ako ih imate i vi, odmah iz bacite.

Feng šui je drevna kineska veština uređenja prostora u skladu sa prirodom i prema ovom učenju postoje stvari koje nikako ne treba čuvati u kući. Ako želite da napredujete u svim oblastima života, izbacite sledeće:

Suvo cveće

Biljke simbolizuju rast i napredak, a suvo cveće potpuno suprotno – predstavlja ustajalu energiju koja vas usporava. Zato možda patite za bivšim ljubavima, stalno ste umorni, ništa vam ne ide od ruke.

Ako volite cveće, kupite biljku u saksiji jer živa biljka simbolizuje rast. Ako vam se sobne biljke suše, možda vam je teško da ustanete ujutru, nemate dobre rezultate na poslu, stalno ste umorni. Poklonite biljkama više pažnje.

Pokvareni uređaji

Prema feng šui stručnjacima elektronski uređaji (televizor, pegla, fen, frižider…) simbolišu snagu i moć. Kada su pokvareni, to će se odraziti na vaš život u vidu zdravstvenih problema, neuspešne ljubavne veze ili neprijatne situacije na poslu. Ili popravite pokvarenu tehniku ili je bacite.

Proizvodi kojima je prošao rok

Hrana se posmatra kao sposobnost osobe da daje i prima ljubav. Zato, ako vam je frižider pun hrane koja se pokvarila, možda ćete imati probleme u ljubavnom životu. Jednom nedeljno pregledajte frižider i ormariće u kuhinji i pobacajte sve što je pokvareno. Lekovi i kozmetika sa isteklim rokom trajanja simbolišu lošu energiju koja otežava fizičko i psihičko opuštanje.

Read More