Vraća energiju u 5 koraka: Moćan večernji ritual kreiran samo za vas, promeniće vam život!

Navike su sastavni deo života…

Ritual za veče koji se obavlja u pet jednostavnih koraka će uneti dobre vibracije u vaše veče i noć i što je najvažnije, očistiće vašu auru i vratiti vam energiju koja je tokom dana iscrpljena bilo od strane energetskih vampira, bilo zbog toksičnih situacija.

Naša tela i duše usklađeni su sa godišnjim dobima i cvetaju zajedno sa drvećem i cvećem. Razmislite koliko energije transformacija mora da zahteva. Uvek pomislite na čauru koja se pretvorila u prelepog leptira. Moramo svake noći da obnavljamo svoju energiju kako bismo je neutralizovali i vratili u skladno stanje koje će nam služiti. Svakog dana apsorbujemo energiju ljudi i sa svakom interakcijom se razmenjuje energija, dobra ili loša. Sve i svako ima svoju energetsku vibraciju. Visoka vibracijska energija je pozitivna, a niska vibracija negativna. Neka vam cilj bude podizanje vibracije svakog dana kako biste rasli, transformisali se, iscelili i ostvarili svoje najluđe želje, piše Sensa.rs.

meditacija

Shutterstock

 

Ovaj ritual u 5 korakaće vam pomoći da odbacite sve ono što vam ne služi u životu, da ostanete mirni, fokusirani i pozitivni:

1. Očistite svoju auru: tuširanjem

Nakon dugog, stresnog dana nema ništa bolje od lepog, toplog tuširanja. Vizuelizujte kako vam dan pada s tela i gledajte kako odlazi u kanalizaciju dok to priznajete i oslobađate se. To je neverovatno uzbudljivo i okrepljujuće! Odmah ćete duboko odahnuti. Slane kupke su takođe odlične. Dodajte samo 2-3 šake nerafinisane morske soli ili himalajske kristalne soli u toplu vodu za kupanje. Potopite se na 20-30 minuta. Ovakva kupka uzemljuje i čisti vašu energiju odjednom.

2. Očistite svoje lično energetsko polje pomoću energetskog spreja
žalfija

Shutterstock

 

Svako veče pre nego što odete u krevet poprskajte se raspršivačem energije. Koristite sprej koji sami možete da napravite od žalfije ili bosiljka i malo vode. Pomaže u obnavljanju energije koju ste apsorbovali tokom dana, kao i u čišćenju sopstvenog prostora kako biste započeli proces isceljivanja i mir.

3. Povežite se sa sobom: meditirajte, molite se ili pišite

Meditacija ili molitva će vam omogućiti da se ponovo povežete sa svojim “Ja”. Odaberite praksu koja vam najviše odgovara. Možete da zamislite kako vas okružuje lopta zaštitne energije belesvetlosti. Dnevnik zahvalnosti u koji zapisujete nekoliko stvari na kojima ste bili zahvalni tokom dana čini čuda, kao i redovan dnevnik za oslobađanje misli i emocija koje su vam okupirale um tokom dana. Misli i emocije imaju svoju energetsku frekvenciju, pa je važno priznati i osloboditi one koje vam ne služe. Sve ove tehnike postavljaju nameru za obnavljanje energije i isceljenje. 

4. Podignite svoju vibraciju korišćenjem eteričnih ulja

Verovatno ste čuli za aromaterapiju, koja se sprovodi esencijalnim uljima. Eterična ulja su koncentrovana količina određenih delova biljke, koja imaju lekovita svojstva. Ova ulja imaju emocionalne, fizičke i mentalne efekte isceljenja. Određene arome imaju i određene efekte na fizičko telo. Neki stvaraju smirenje, isceljenje, a neki pružaju energizirajuće, revitalizujuće efekte.

ulje

Shutterstock

 

Važno je kupiti čista eterična ulja koja potiču od pravih biljaka, jer se druga koja možete kupiti po jeftinijoj ceni mogu napraviti od hemikalija. Koža je vaš najveći organ, pa je važno da je zaštitite. Korišćenjem ovih ulja trenutno počinjete da čistite svoju energiju od svih negativnih svojstava, neutralizirajući vaš prostor i podižući vibracije. Eterično ulje lavande će vas odmah smiriti, opustiti i umiriti pred spavanje svake noći. Mirta, žalfija, palo santo, čempres, tamjan i kedar svi su divni za čišćenje negativne energije.

5. Osnažite se čitajući

Pronađite uzbudljivu knjigu sa kojom ćete da završite svoje veče. Misli koje imate neposredno pre spavanja su najvažnije, jer se ponavljaju u vašem nesvesnom celu noć. Svako veče pre spavanja možete da čitate jedno poglavlje i odmah ćete se pripremiti za sledeći dan sa pozitivnim stanjem uma, znajući da ste krenuli u pravom smeru.

knjiga

pixabay

 

Svaka vrsta promene u životu može biti izazovna, ali ovaj ritual će omogućiti da mir i ljubav zauzmu mesto straha. Radovaćete se svojim spokojnim noćima. Miran san je samo dodatni bonus za podizanje vaše vibracije i obnavljanje energije.

Bonus video:

Read More