U ovom delu dana se snovi ostvaruju: Izračunajte zlatni minut koji je čarobno vreme za ispunjenje želja, evo šta treba da uradite

Neko želi bolji posao, neko novu ljubav, više para, bolje zdravlje… Zamislite to što želite u pravom trenutku i ostvariće se.

Nije teško izračunati povoljno vreme za ostvarenje želje, a stručnjaci predlažu korišćenje zlatnog minuta dana kako biste što pre ispunili san.

Šta je zlatni minut?

Zlatni minut dana je trenutak u kojem se čini da univerzum čuje vaš šapat i zna čak i vaše skrivene misli. Upravo u tom trenutku treba da izgovorite najvažnije reči, odnosno vašu želju.

Želja izrečena u zlatnom minutu treba da bude čista, da ne sadrži ni kap negativnosti usmerene na okolinu. Svemir nikada neće ispuniti želju ako može nekome nauditi, uvrediti ili poniziti.

Dakle, ne bi trebalo da imate lažne iluzije o osobi koja vam se sviđa, ako je njeno srce zauzeto i ne bi trebalo da idete na štetu drugih kako biste dobili željeni položaj na poslu.

U ovom delu dana se snovi ostvaruju: Izračunajte zlatni minut koji je čarobno vreme za ispunjenje želja, evo šta treba da uradite

Pexels

 

Kako da poželite želju?

Želja osobe treba da bude povezana s njom, a ne s njenom okolinom. Naravno, mnogi ljudi bi da požele sreću svojim voljenima, ali zlatni minut dana usmeren je upravo na ispunjenje ličnih želja.

Bolje je pripremiti se unapred kako biste imali vremena za nekoliko sekundi izgovoriti želju naglas i zamisliti ispunjenje želje.

Kada poželite želju, važno je zapamtiti da ono što je rečeno ne sme da sadrži “ne”. Izgovarajući naglas želju, treba verovati da se ono što je rečeno već ostvarilo, osećajući emocije oduševljenja koje se dižu do samih oblaka.

Što je želja konkretnija, brže će se ostvariti. Ako je san materijalan, možete unapred da pronađete pravu fotografiju, stavite je pred oči i naglas kažite šta želite da imate u zlatnom minutu dana.

Kako izračunati zlatni minut?

U minutu je samo 60 sekundi, a u tom trenutku treba poželeti želju. Možete poželeti želju svaki dan, ali za to morate da razumete princip. Kada poželite želju od 1. do 24. dana u mesecu, morate zapamtiti da je broj dana sat koji tražite, a redni broj meseca minut. Na primer, želja zadata 23. decembra ostvariće se ako je izgovorite naglas u 23:12.

Izračunavanje zlatnog minuta od 25. do 31. malo je drugačiji zbog činjenice da u danu ima samo 24 sata. Ovde je princip drugačiji, a vreme se računa obrnuto. Ako treba da poželite želju 27. decembra, onda se to radi u 12 sati i 27 minuta, odnosno broj postaje minut, a redni broj meseca postaje sat.

Kako da se ostvari?

Da bi se želja ostvarila, potrebno je da je oživite. Pokrenite se ka ostvarenju svog cilja i univerzum će vas nagraditi za trud i savladavanje poteškoća. Zlatni minut može se u potpunosti promeniti vaš život. Samo budite oprezni sa svojim željama i dobro razmislite šta želite, ali i krenite ka njihovom ostvarenju.

Read More