Što je starija sve više liče: Ćerka svetskog supermodela gotovo identična mama

Nedavno podijeljene fotografije Klementin Von, 18-godišnje ćerke Klaudije Šifer, izazvale su znatnu pažnju zbog njene sličnosti sa slavnom manekenkom.

Na fotografijama objavljenim na Instagramu, Klementin je prikazana kako pozira u crnom korsetu i odgovarajućoj suknji s prorezom do bedara.

Klementin, kao i Šifer, ima sjajnu plavu kosu i kristalno plave oči, a mnogi su 18-godišnjakinju nazivali Klaudijinom bliznakinjom uzevši u obzir da što je starija sve više liči na nju.

Šifer je dobila Klementin sa svojim suprugom – filmskim režiserom Metju Vonom. Par koji živi u Engleskoj ima još dvoje djece – Kaspara (20) i Kosimu (13).

U eseju za “The Guardian” Šifer je svojevremeno otkrila da su Klementin i Kosima nasledile njenu ljubav prema modi.

“Zadržala sam toliko komada tokom godina, uključujući i moju Valentino venčanicu”, napisala je Šifer, “Moje ćerke sada počinju da nose i moje stare komade, ali u svom stilu. Volim da gledam kako slažu odevne kombinacije. Deljenje garderobe i razmene su prirodne mojim ćerkama”.

Šifer, koja je rođena u Nemačkoj, postala je slavna tokom 90-ih, a deo je kultne grupe supermodela koje su obeležile ovaj period zajedno s Lindom Evangelistom, Kristi Turlington, Sindi Kroford i Naomi Kembel.

Read More