Želite bebu? Ovo je idealan trenutak za planiranje trudnoće za svaki horoskopski znak

Osnivanje porodice i planiranje bebe za neke znakove zodijaka je najbolje kada dele zajedničku viziju budućnosti s partnerom, za druge pak kada postave stabilne temelje u životu.

Astrolozi su na osnovu osobina horoskopskih znakova odredili kada je najbolje vreme za bebu za svaki znak zodijaka.

Ovan

Najbolje vreme za planiranje bebe može biti kada osećate najjaču emocionalnu povezanost s partnerom. Verujte intuiciji i nemojte žuriti, ona će vas dovesti do savršenog trenutka.

Bik

Najbolje vreme za trudnoću moglo bi biti tokom usklađivanja karijere i porodičnog života. Kada je vaša finansijska stabilnost osigurana, osećaćete se sigurnije da proširite porodicu.

Blizanci

Idealno vreme za trudnoću može biti kada imate otvorene i iskrene razgovore s partnerom. Jasna komunikacija približiće vas i partnera zajedničkim ciljevima.

Rak

Za vas je najbolje vreme za trudnoću kada se osećate emocionalno sigurno i spremno da prihvatite roditeljske odgovornosti.

beba

Shutterstock

 

Lav

Najbolje vreme za trudnoću može biti kada se osećate nadahnuto i entuzijastično oko osnivanja porodice. Sledite svoje srce i zvezde će vas voditi.

Devica

Idealno vreme za trudnoću moglo bi biti kada pažljivo isplanirate dolazak bebe. Proverite jesu li svi poslovi u redu kako bi prelaz bio lakši.

Vaga

Bebu planirajte kada vam je veza najskladnija. Pobrinite se da ste vi i partner na istoj strani kada j ereč o proširenju porodice.

Škorpija

Idealno vreme za trudnoću moglo bi biti kada doživite duboku emocionalnu povezanost s partnerom. Verujte instinktima i znaćete kada je pravi trenutak.

beba

Shutterstock

 

Strelac

Najbolje vreme za trudnoću može biti kada se osećate optimistično i spremno za novo poglavlje u svom životu.

Jarac

Najbolje vreme za trudnoću moglo bi biti kada postignete poslovne i finansijske ciljeve, pružajući stabilan temelj svojoj porodici.

Vodolija

Idealno vreme za trudnoću moglo bi biti kada vi i partner delite zajedničku viziju budućnosti svoje porodice.

Ribe

Najbolje vreme da zatrudnite može biti kada ste u kontaktu sa svojom kreativnom i duhovnom stranom. Verujte instinktima i vaše će putovanje do roditeljstva biti lepo.

Read More