Zvuči jezivo: Baba Vanga za 2024. godinu svetu predviđa ekonomsku krizu, prirodne katastrofe, ali ima i jedna lepa vest

Slepa proročica iz Bugarske izgubila je vid kada je imala 12 godina i tvrdila je da joj je Bog dao vidovitost. Njena predviđanja postoje sve do 5079. godine

Ovu godinu u svetu su obeležili ratovi. A ako je suditi prema predviđanjima poznate proročice baba Vange, ni 2024. godine neće biti mnogo bolja.

Baba Vanga je iz Bugarske. Izgubila je vid kada je imala 12 godina i tvrdila je da joj je Bog dao dar vidovitosti. Njena predviđanja idu sve do 5079. godine. Navodno je uspešno predvidela i napad na njujorške kule bliznakinje 11. septembra, kao i Bregzit. Umrla je 1996. godine, ali njena proročanstva i dalje intrigiraju javnost. 

Za 2024. godinu baba Vanga, prema pisanju „Mirora“, najavljuje terorističke napade, atentate, krize. „Velika država izvešće napad biološkim oružjem 2024. godine, a dogodiće se i veliki teroristički napad u Evropi. Pred čovečanstvom je ogromna ekonomska kriza“, stoji u njenom predviđanju. U svojim vizijama za 2024. godinu navodno je najavila i „užasavajuće vremenske uslove i prirodne katastrofe“, navodi „Miror“.

Na sreću, ima i lepih vesti. Najavljuje da će se postići napredak u medicini, kao i da će uskoro biti otkriven lek protiv raka.

Read More