"Ne planiram venčanje, zar vam izgledam tako glupo?": Džef Bezos progovorio o svojoj verenici zbog koje je razorio brak

Milijarder i osnivač Amazona Džef Bezos i bivša televizijska voditeljka Loren Sančez pozirali su za časopis Vogue i progovorili o svojoj vezi i planovima za venčanje.

Milijarder i osnivač Amazona Džef Bezos i bivša televizijska voditeljka Loren Sančez pozirali su za časopis Vogue i progovorili o svojoj vezi i planovima za venčanje.

Loren je otkrila da li planira da uzme prezime budućeg supruga.

“Uh, da, 100 posto. Veselim se što ću biti gospođa Bezos. Još uvek razmišljamo o venčanju i kako će izgledati. Hoće li biti veliko? Hoće li to biti u inostranstvu? Još ne znamo. Vereni smo tek pet meseci”, rekla je Loren.

Bezos je otkrio neke zanimljive osobine svoje verenice.

“Loren ima neverovatnu intuiciju, gotovo veštičju moć u tom pogledu. Ona vidi stvari koje drugi ljudi ne vide. Ona je stvarno vrlo osetljiva na druge ljude i ono što oni misle”, rekao je Džef.

“Ona mi je stvarno pomogla da uložim više energije u svoje veze. Uvek me ohrabruje: “Zovi svoju decu, nazovi svog tatu, nazovi svoju mamu”, jako je dobar uzor. Ona je u kontaktu sa ljudima. Nikad je nisam video da se šminka, a da ne razgovara s nekim. Obično sa sestrom”, dodao je.

Bezos se osvrnuo i na ideju da se uključi u planiranje venčanja.

“O, Bože, ne. Zar izgledam tako glupo”, našalio se slavni milijarder.

Par je javno obelodanio vezu u januaru 2019., nakon što je Bezos objavio da se posle 25 godina braka razvodi od Mekenzi Skot, sa kojom ima četvoro dece.

U to se vreme Loren takođe razvodila od supruga Patrika Vitesela, sa kojim je bila u braku 13 godina. Sa njim ima dvoje dece, a iz veze sa bivšom NFL zvezdom Tonijem Gonzalesom ima sina.

Read More