Istina o skandaloznom raskidu isplivava na videlo: Šakira snima dokumentarac o teškim trenucima nakon Pikeove prevare

Prema pisanju nekoliko medija, Šakira snima dokumentarac o svom životu, u kojem bi između ostalog mogla da ispriča celu istinu o svom prekidu sa Žerardom Pikeom

Prema pisanju nekoliko medija, Šakira snima dokumentarac o svom životu, u kojem bi između ostalog mogla da ispriča celu istinu o svom prekidu sa Žerarom Pikeom.

Kako navodi Marca, pevačicu već neko vreme prati snimatelj koji je viđen i tokom dodele Latin Grammyja u Sevilji, ali i kada je bila na sudu u Barseloni. Dokumentarac na kojem kolumbijska zvezda navodno radi, biće fokusiran na njen život tokom 2022. i 2023. godine te teške trenutke koje je morala da proživi tokom prekida s Pikeom. Jedna od tema biće i problemi sa porezom.

“Jasno je da Šakira snima materijal za projekt, dokumentarac ili rijaliti šou u dokumentarnom stilu”, rekla je novinarka Lorena Vaskez u podkastu Mamarazzis. Kako su naveli u podkastu, dokumentarac ili rijaliti šou trebao bi se zvati El engano y yo, što u prevodu znači Prevara i ja.

Iako još uvek nema službene potvrde, pretpostavljaju da bi dokumentarac mogao biti objavljen tokom druge polovine u 2024. godini.

BONUS VIDEO

Read More