Srpski zet požalio se tašti na ženu: Njen odgovor ga je naučio pameti

Junus se uklopio i poštuje srpsku tradiciju i običaje, ali se povremeno i šali sa Mileninom porodicom, sa kojom je i više nego u dobrim odnosima

Junus Emre Dogan (24) se iz Turske preselio u Srbiju zbog ljubavi prema Mileni. Upoznali se u Alanji za vreme korone, a sada tri godine kasnije oni su venčani. Inače, ovaj par postao je popularan i na društvenim mrežama zato što dele zanimljive video snimke gde zajedno prikazuju kako našu kulturu, tako i običaje koje je Junus doneo iz Turske.

Junus se uklopio i poštuje srpsku tradiciju i običaje, ali se povremeno i šali sa Mileninom porodicom, sa kojom je i više nego u dobrim odnosima. U jednom od video snimaka koje je objavio na TikTok – u pokazao je kako se šali sa svojom taštom.

Video je nazvao “Teške ipak srpske žene”, dok je u opisu videa koji je objavio napisao “Važno pitanje za taštu, a i za vas je: Ko još sme da se žali tašti?”.

Potom pokazuje kako zove taštu da joj se žali na suprugu Milenu. Već na početku razgovora vidimo koliko je njihov odnos lep, on nju naziva “mama”.

– Nešto važno sam hteo da ti kažem – započeo je Junus.

– Kaži srce brzo – govori mu tašta.

– Tvoja ćerka je baš bezobrazna, neće da mi pere noge – kaže momak, dok se njegova tašta smeje.

– Ma nemoj, sad bih ti ja oprala – odgovara mu tašta kroz osmeh.

Momak objašnjava da mu je žena navodno rekla kako mu smrde noge zbog čega je on tražio da mu opere.

Njihov duhovit razgovor objavili su na TikToku, a u komentarima ljudi su izneli svoje mišljenje:

“Peri sam, nisi nesposoban”, “Dobra fora”, “Ja bih je ostavio, zna se šta žena mora da radi”, “Nemoj da se tako šališ, kod nas nema toga čak ni u seriji”.

Read More