Diktira trendove: Ogrlica Tejlor Svift glavna je tema danima, u ovaj detalj su svi gledali

Tejlor Svift je bez sumnje pokretač mnogih trendova, a čini se da je svojom modnom kombinacijom na nedavnoj dodeli Gremija pokrenula jedan novi.

Tejlor Svift je bez sumnje pokretač mnogih trendova, a čini se da je svojom modnom kombinacijom na nedavnoj dodeli Gremija pokrenula jedan novi. Pevačica, čiji je prepoznatljiv znak crveni ruž, za 66. dodelu nagrada odabrala je belu haljinu, crne rukavice i niz ogrlica. Jednu od tih ogrlica krasio je sat u sredini. 

Kako piše Hodinkee, radi se o ogrlici od crnih dijamanata Lorraine Schwartz, a vintage sat u sredini je, čini se, marke Concord. Još jedna stvar vredna pažnje je ta da je sat bio namešten da prikazuje ponoć dok je Swift hodala crvenim tepihom – bez sumnje referenca na njezin album Midnights nominovan za Gremija, koji je te večeri i odnela kući. 

TikTok sada bruji o ogrlici koju je nosila i na platformi se može naći mnoštvo videa u kojima ljudi raspravljaju o ogrlici, ali i o novom trendu koji je pokrenula.

“Predivno je”, “Volim ovo”, “Izgleda odlično”, “Izgleda baš lepo”, “Lepo, savršeno za nju”, “Sviđa mi se, nosila bih ga”, samo su neki od komentara ispod tih videa. 

Velika je verovatnoća da će brojni fanovi pevačice slediti njen primer

Ovaj trend nije nov, ali je sada dosegao svoj vrhunac. Prošle godine Rijana je nosila Jacob and Co baguette komplet Brilliant Flying Tourbillon oko vrata na prvoj Pharrellovoj reviji Louis Vuitton muške odeće u Parizu. Zatim je Ema Čemberlen nosila Cartier Baignoire na kožnom remenu kao čoker. Džulija Foks nosila je satove po celom tijelu.

Rijana je poznata trendseterka, ali Tejlor Svift ih je sposobna gurnuti u stratosferu. Velika je verovatnoća da će brojni fanovi širom sveta slediti njen primer.

BONUS VIDEO:

Read More