Pun Mesec u Škorpiji 23. aprila donosi dramatične promene: Ljubomorne scene, zavist, posesivnost, nabujale strasti

Pun mesec u Škorpiji 23. aprila donosi velike promene i pravi spektakl kada je u pitanju plan ljubavi za neke znakove Zodijaka

Jednom godišnje, pun Mesec, simbol podsvesti i inspiracije nađe se u tajanstvenoj Škorpiji, znaku strasti, velikih ljubavi ali i bogatstva, a ove godine to će biti sredinom ove nedelje. Odluke koje tada donesete biće pod uticajem vaših osećanja i podsvesnih želja, jer se i faze vašeg raspoloženja najčešće poklapaju sa fazama Meseca.

To će najviše osetiti osobe kojima su u horoskopu Sunce, Mesec, Venera, Jupiter ili Mars blizu 20. stepena Škorpije. Ova Mesečeva mena donosi uspeh lekarima, podstiče kreativnost i inspiraciju kod umetnika i naučnika ali i potrebu za poslovima u tajnosti. 

Pun mesec u Škorpiji, koji će se desiti 23. aprila biće u vreme velikog stelijuma u ​​Biku. 

Verovatno će u mnogim aspektima glavni faktor biti pitanje finansijske budućnosti porodice i para, što znači da ako se partneri mogu dogovoriti i razgovarati o svemu zajedno, onda je budućnost sasvim moguća.

Ipak, 5 horoskopskih znakova će sigurno doživeti promene, a ljubav će vas naterati da donosite odluke!

5 horoskopskih znakova koja će doživeti promene u ljubavi tokom punog meseca:

Bik

Pun mesec se javlja u vašem sektoru veza i možete doneti prilično drastičnu odluku, a ona će biti vezana za ponašanje vašeg partnera ili situaciju u njegovom životu. Na primer, možete odlučiti da se razvedete ili venčate, ali to će biti diktirano opštom krizom u vašem životu ili nekim velikim finansijskim problemom. Situacija može biti povezana i sa činjenicom da shvatate da je vreme da se priča “podigne na novi nivo”.

Rak

U vašem ljubavnom sektoru je pun mesec, koji bi mogao dovesti do trudnoće ili važnog događaja sa voljenom osobom. Na primer, imaćete strastveni sastanak i shvatićete da je vreme da donesete dalju odluku i da je sada vreme da postanete porodica. Za venčane Rakove, situacija može biti povezana sa planovima putovanja – voljena osoba će vas pozvati na odmor.

Lav

Pun mesec se javlja u vašem porodičnom sektoru, što znači da će važan događaj uticati na vaš odnos sa partnerom jer se Pluton nalazi u vašoj bračnoj kući, te možete odlučiti da kupite ili prodate kuću, ili će doći do promena u vašem domu jer se promeni vaš status u vašoj profesiji ili vezi. Pored toga, Pluton će ovog dana biti u kvadratu sa Suncem u vašoj kući postignuća; pun mesec će formirati veliki krst u vašoj karti, što bi moglo dovesti do događaja koji će vam promeniti život i koji će uticati i na vašu karijeru i na bračni status.

Škorpija

Pun mesec se javlja u vašem znaku, u isto vreme kada i stelijum u Biku u vašem sektoru odnosa. To znači da ćete imati naglu promenu u ljubavi, a možda ćete doživeti neverovatan priliv emocija, čak i intenzivnu strast. Stvar je u tome da se vaša situacija sa nekretninama, u mestu stanovanja i u strukturi vaše porodice menja, pa je verovatno da ćete sagledati jednu vezu, a da u isto vreme upoznate novu osobu, piše wday.ru.

Read More