Ostavljen od "majke" odmah posle porođaja: Malenog Peru čuvali lekari, a onda se desio obrt, evo gde je dečak danas

Otkrijte inspirativnu priču o malom Peri koji je ostavljen u porodilištu, ali je zahvaljujući ljubavi srpskih lekara pronašao srećan dom. Pročitajte ova dirljiva svedočanstva koja će vam zagrejati srce

Nezaboravna fotografija koja je izazvala emocije širom Srbije, nastala je tokom izuzetnih okolnosti. Priča koja je dotakla mnoga srca, a koja je deo perioda vanrednog stanja, i dalje ostavlja trag.

Podaci o majci koja je napustila dečaka nakon porođaja i o srpskim lekarima koji su se brinuli o njemu mesecima, kružili su medijima. Ipak, sadašnji razvoj događaja donosi srećne vesti!

Dobio ime Pera

– Ostavljen od strane “majke” odmah posle porođaja. Bio je kod nas u Višegradskoj oko 2 meseca, postao maskota i omiljeno biće cele naše klinike, 100 zaposlenih na GAK-u su mu bili i mame i tate, svi mu donosili garderobu.. Bio kao maneken obučen, nijednom nije zaplakao! Ko god da ga uzme u ruke on se blagorodan uvek smeje! Na veliku tugu svih nas prebačen u Zvečansku i posle još nekih 3 meseca na njegovu veliku sreću usvojen od ljudi koji će ga zaista voleti! Stara priča i fotka, ali sa novim tekstom – piše u opisu profila ginekologa.

Ova neverovatna priča je postala tema brojnih razgovora, a fotografija koju je podelio ginekolog Miloš Radović, izazvala je talas emocija na društvenim mrežama.

Simbol nade i sreće

Mali Pera je postao simbol nade i sreće, inspirišući mnoge svojom nevinom i ljubaznom prirodom. Iako se događaj odigrao 2020. godine, njegova priča ostaje živa u sećanjima ljudi, podsećajući nas na snagu zajedništva i humanosti.

Sada, kada se prašina slegla, ostaje nam da se radujemo njegovom svetlom budućnošću i da se nadamo da će pronaći ljubav i sigurnost u svom novom domu.”

Ovim je tekst transformisan i fokusiran na pozitivnu priču o malom Peri i njegovom putu ka sreći i ljubavi.

Read More