Preminuo poznati američki glumac!

Showbiz

Ostavio je dubok trag u Holivudu sa više od 200 filmskih i televizijskih uloga.

Ilustracija; Foto: Yurii Klymko/Shutterstock

27.6.2024.|9:33

Izvor: Tanjug

Američki glumac Bil Kobs preminuo je u 90. godini, objavio je njegov publicista Čak Džons.Rođen u Klivlendu, Kobs je ostavio dubok trag u Holivudu sa više od 200 filmskih i televizijskih uloga.

Pojavio se u filmovima kao što su “Veliki skok”, “Telohranihtelj” i “Noć u muzeju”.

Njegova karijera posebno je doživela uspon u kasnijim godinama, kada su ga reditelji i producenti često birali za uloge koje zahtevaju zrelost i mudrost, navodi AP.

Kobs je takođe bio prisutan na televiziji, pojavljujući se u serijama kao što su “Sopranosi”, “Zapadno krilo”, “Ulica sezam”.

Najnovije

Preminuo poznati američki glumac! Jako nevreme pogodilo Srbiju: Služba za vanredne situacije MUP-a imala pune ruke posla - povređena jedna osoba! Novi voz

Info

Novi voz “Soko” ide u Prag

Novi elektromotorni kineski brzi voz “Soko”, koji je nedavno stigao u Srbiju, sutra kreće u Prag na sertifikaciju u skladu sa pravilima Evropske železničke agencije, kako bi mogao da saobraća brzom prugom između Beograda i Budimpešte.

27.6.2024. 9:21

Koliko dugo hrana sme da stoji van frižidera, a da bude bezbedna? Ekspert otkriva KAKO da sprečite stomačne probleme na putovanjima (VIDEO) 8 grešaka kojima nesvesno uništavate strast i zadovoljstvo u vezi

Pogledaj sve

Read More