Ova 4 horoskopska znaka su TOTALNO MATERIJALI ZA BRAK!

Svaki horoskopski znak može biti dobar partner, ali neki su rođeni da postanu odlični supružnici. Zodijak je podeljen na četiri prirodna elementa (zemlja, vatra, vazduh i voda), a jedan znak iz svakog elementa je predodređen da pronađe bračno blaženstvo.

Ova četiri znaka su materijal za brak, na osnovu njihovih jedinstvenih astroloških osobina.

Zemljani znak: Bik

Zemljani znakovi su stabilni, pouzdani i prizemni. Svoje obaveze shvataju ozbiljno, što ih čini idealnim materijalom za brak. Ali Bik pobeđuje zemaljske znakove Jarca i Devicu kada se radi o odnosima. 

Bika vodi Venera, planeta ljubavi i lepote. Zahvaljujući Venerinom uticaju, Biku je lako privući partnera i održati vezu. Oni cene romantiku i daju prioritet odnosima, dok su Devica i Jarac skloniji svojoj karijeri nego romantičnim vezama. Bikovi su takođe mekši, nežniji i senzualniji od drugih zemljanih znakova, što ih čini privlačnim potencijalnim partnerima.

Iako tvrdoglavost Bikova može izazvati sukob u odnosima, to takođe znači da su ljudi Bikovi potpuno posvećeni svojim brakovima. Oni će prebroditi svaku oluju i ostati uz partnera, bez obzira na sve i svako bi bio srećan da ih ima za supružnika.

Vodeni znak: Škorpija

Vodeni znaci su osetljivi, emocionalni i intuitivni. Duboko su romantični i žude za ljubavlju, ali kada su u pitanju veze, Škorpija ima prednost u odnosu na druge vodene znake Raka i Ribe. Škorpija vlada osmom kućom, koja je kuća zajedničkih resursa. To znači da su Škorpije rođene sa željom da sa nekim sarađuju i dele svaki aspekt života. Iako se bore sa otvaranjem, Škorpije očajnički žele da pronađu svoju srodnu dušu. Veoma su selektivni u izboru partnera, ali kada se zaljube, teško se odljubljuju. Škorpija je takođe fiksan znak i ostaće nepokolebljivo odan svom braku kroz debljinu i tanku.

Svaki horoskopski znak vlada skupom delova tela, koji ukazuju na najatraktivnije osobine tog znaka, njegove najjače osobine ili područja koja su sklona bolestima. Škorpija vlada reproduktivnim sistemom i polnim organima, otkrivajući da je Škorpija, u stvari, najse*sepilniji horoskopski znak. Oni se izražavaju kroz se*sualnost i potreban im je fizički kontakt da bi se osećali povezanim sa svojim partnerom. Škorpijom takođe vlada Pluton, planeta transformacije i Mars, planeta se*sa i strasti. To znači da su Škorpije prirodni se*sualni iscelitelji, a intimni odnos sa njima može da promeni život. Brak u znaku Škorpije će sigurno biti pikantno, se*si i duboko iskustvo.

Vazdušni znak: Vaga

Vazdušni znaci su poznati po tome što su društveni, intelektualni i kreativni. Vaga je daleko najsanjiviji i najromantičniji vazdušni znak, dok su Blizanci i Vodolije praktičniji i analitičniji. Iako Vage mogu biti neodlučne kada je u pitanju izbor partnera, one obožavaju da su zaljubljene i najsrećnije su u posvećenoj vezi. Vagama vlada Venera, planeta lepote i ljubavi, pa im je prioritet brak i romansa. 

Blizanci imaju tendenciju da previše razmišljaju o odnosima i da budu prevrtljivi u obavezama, dok je Vodolija žestoko nezavisna i više voli da bude sama. Iako ova dva vazdušna znaka mogu biti dobri partneri, Vaga je prirodnije sklonija romansi. Vagom vlada sedmom kućom, koja je bukvalno kuća braka i partnerstva. Oni vole da dele svoj život sa drugom osobom i prave slatke, promišljene supružnike. 

Vatreni znak: Lav

Vatreni znakovi su strastveni, smeli i energični. Oni čine zabavne i uzbudljive partnere, ali za Ovna i Strelca, iskra ljubavi ima tendenciju da treperi i brzo pregori. Ova dva vatrena znaka takođe cene svoju slobodu i nezavisnost, pa im je potrebno mnogo da se skrase u odnosima. Vatreni znak Lav je, s druge strane, potpuni materijal za brak.

Lavom vlada peta kuća, koja je kuća romantike, dece i zabave. To znači da su Lavovi rođeni za brak: obožavaju romansu, žude za decom i prave razigrane partnere i roditelje. Lav takođe vlada srcem, gornjim delom leđa i kičmom, otkrivajući da Lavovi čine sposobne, izdržljive supružnike (zahvaljujući njihovoj snažnoj „kičmi“) i da imaju veliko, velikodušno srce. Kao fiksni znak, Lavovi su tvrdoglavi, ali takođe ozbiljno shvataju posvećenost. Možda su previše skloni flertu, ali su odani i postojani supružnici.

Read More