Viktorija pre Bekama bila verena za električara: Filmskoj ljubavi je presudila 1 stvar, a evo ko je bio verenik najmoćnije žene šoubiznisa

Viktorija i Dejvid Bekam godinama važe za najslavniji i najuspešniji par današnjice, a malo ko zna da bivši slavni fudbaler nije bio njena prva ljubav.

Viktorija i Dejvid Bekam su u braku 24 godine, a iako su ih često u medijima razvodili,  njihova ljubav je čvršća no ikad.

Danas su “najmoćniji par” sveta šoubiznisa, a njihovo bogatstvo se procenjuje na preko pola milijarde funti. Kada su se zaljubili na prelazu milenijuma odmah su postali “IT” par, a tokom godina ih nisu uspeli razdvojiti ni brojni skandali.

Viktorija i Dejvid Bekam

Printscreen/Instagram

 

Par je dobio četvoro dece, sinove Bruklina (24), Romea (21) i Kruza (18) te kćer Harper (12), a prošli su kroz razne turbulentne. Prebrodili su i fudbalerovu aferu s asistentkinjom Rebekom Los, a Bekam se više puta našao usred optužbi da vara suprugu. Tako je svojevremeno fotografisan i kako napušta noćni klub u Madridu s misterioznom ženom.

viktorija bekam

Printscreen/Instagram

 

Supružnici se nisu obazirali na medijske napise o Dejvidovim vanbračnim izletima, a retki znaju da fudbalerski as nije prva velika Viktorijina ljubav. Naime, modna dizajnerka je pre braka s njim bila verena za lokalnog električara i stručnjaka za protivprovalne alarme Marka Vuda, kako prenosi Daily Mail.

Upoznali su se kada je ugrađivao alarm u kući njenih roditelja i bili su u vezi od njene 14. do 20. godine. Jako su se voleli i živeli su u njenom stanu, a bili su i vereni. Viktorija je čak koristila njegovo prezime na propagandnim materijalima benda “Spice Girls”. No nakon šest godina njihova veza se raspala, odnosno ona ga je ostavila, no nikad mu nije vratila verenički prsten.

Viktorija Bekam

Profimedia

 

Nakon njega je ljubila modela i cvećara Stjarta Biltona, koji je bio porodični prijatelj, a holivudski glumac Kori Hajm je tvrdio da ga je varala s njim. Viktorija je potvrdila romansu sa Korijem u autobiografiji “Learning To Fly” i otkrila da je započela 1995. godine. U tom periodu je započela i vezu sa Stjuartom.

Bonus video:

Read More