Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na petlji Zmaj, ulivna traka ka Šidu, danas od 8 do 17 časova izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas JP “Putevi Srbije”.

Na mostu Gazela, u oba smera u petlji Mostar danas od 8 do 17 časova izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci, za saobraćaj će biti zatvorena krajnja desna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Mali Požarevac – petlja Inđija, ka Subotici, od sutra do 13. jula, u toku svetlog dela dana, biće izvođeni radovi na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju.

Za saobraćaj će biti zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Na putu Sušica – Kremna u toku su radovi u sklopu rehabilitacije, do 31. decembra, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforima.

Na nadvožnjaku na petlji Ćuprija iznad auto-puta E-75 do 02. avgusta do 16 časova izvode se radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforima.

Read More