Ispovest majke koja već nedeljama pokušava da izvuče ćerku iz pojasa Gaze i potrebna joj je pomoć svih nas! “Mama, da li ovo znači…” (VIDEO)

Lidija je gostujući u “Jutru” Prve televizije otkrila sa kojim sve problemima je suočena i šta je neophodno da se uradi da bi se njena ćerka vratila u Srbiju. 

– Cela porodica je otišla za Gazu posle bombardovanja Jugoslavije ‘99. Marijam je imala zdravstvenih problema. Klima u Gazi joj je jako odgovarala, prijala joj je. Porodična kuća mog muža je bila neposredno uz more. Tako da sve ono što su lekari u Beogradu rekli da je potrebno uraditi od zdravstvenih intervencija, jednostavno ništa se nije desilo, klima je uradila svoje. Marijam je ostalau Gazi. Završila je osnovnu i srednju školu, fakultet. Imala neke svoje ustaljene dnevne obaveze, sve do ovog momenta, objašnjava nesrećna majka, koja zbog prekida u telefonskim vezama nije bila u prilici da čuje svoje dete danima.

Marijam je konačno juče uspela da joj se javi i tom prilikom je pitala: “Mama, da li ovo znači da ću ja moći da putujem?”

Nažalost, postoje određene prepreke koje moraju da se prevaziđu, a jedna od njih je i novac!

Šta je potrebno da bi Marijam bila evakuisana, šta sve stvara probleme i otežava njen povratak u Srbiju i kako može da pomogne svako ko je u mogućnosti, pogledajte u video-prilogu!

Read More