Genetski je predodređena za muziku: Ova lepotica je ćerka poznatog muzičara Vasila Hadžimanova

Njen talenat je očaravajući…

Marta Hadžimanov je ćerka je Vasila i Nataše Hadžimanov. Njen otac važi za vrsnog muzičara čijem radu i talentu se mnogi dive, a ono što je još lepše jeste da je ona nasledila sve najlepše osobine od svog oca, a kako i sam navodi, Marta je “pretalentovana” i da je “čudo od devojke”. 

Budući da potiče iz muzičke porodice, Marta, ima 24 godine i izrasla je u prelepu i pretalentovanu devojku. Ne pojavljuje se često u javnosti, a jedno od njenih gostovanja ranije posebno je privuklo pažnju kada je govorila o svojim planovima i razvoju talenata koje je nasledila. 

Sve čime se moji bave je uticalo na mene i sve me interesuje. Idem na solo pevanje, ali nekako sam se najviše opredelila za mjuzikl, jer je to i pevanje i ples i gluma. To me čini srećnom i mislim da sam se tu baš nekako pronašla — kazala je Marta u jednom od intervjua koji je dala za jednu televiziju

Marta je prvi put nastupila sa bakom Brankicom Vasić Vasilisom kada je imala pet godina. Ova poznata umetnica je o talentu i karakteru svoje unuke rekla:

Ona je slobodna. Ona je svoja. Mi pričamo, ali tačno se vidi da jedno oko prati i jedan deo njenog bića prati, a drugi deo njenog bića ne dozvoljava. Rekla sam joj jednu stvar, za šta mislim da sam potpuno u pravu, a to je da kad se ljudi rode negde, to je njihov zapis, i ako oni ništa ne znaju sa tog podneblja, oni su zalutali. Rekla sam joj: “Nauči šta je tvoje da možeš da ideš na sve četiri strane sveta” — kazala je Vasilisa o unuci Marti, misleći na muziku.

Marta je kao mlađa učestvovala i na prestižnoj radionici kada je i pričala o svom iskustvu.

Zanimljivo je jer je zamisao radionice da ljude sa različitih strana sveta okupi muzika. Smejemo se, pevamo, sviramo. Uživanje je slušajući izvorne pesme sa svih strana sveta. Svako doda nešto svoje, i onda imamo koncert — objasnila je Marta.

Marta je ove godine završila i studije, te je svoje oduševljenje podelila na društvenoj mreži instagram. 


Tako sam neverovatno zahvalana na protekle 4 godine, gde sam imala privilegiju da doživim sve ovo i uz moju porodicu, koja me podržava svaki dan na svaki način, volim vas. Imam i tu sreću, da imam i mnogo divnih prijatelja, koji su bili uz mene na svakom koraku. Takođe, ne bih bila osoba i pevačica kakva sam danas, bez pomoći mojih izuzetnih profesora koji su me vodili i podržavali. Jedva čekam da vidim šta budućnost nosi... — napisala je Marta ispod svog Instagram posta nakon završenih studija na Muzičkoj akademiji u Manhajmu u Nemačkoj.

Read More