Porodila se ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog! Pevačica donela na svet devojčicu

Marija Ramadanovski, ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog porodila se danas carskim rezom i na svet donela devojčicu.

Marija se udala prošle godine u maju za svog izabranika Stefana Davidovića, čije prezime je i uzela na venčanju.

Podsetimo, Marija se prošle godine udala za svog izabranika Stefana Davidovića. Par je obavio građansko venčanje biće u jednom restoranu u kojem se održava i svadbeno veselje. Marija je odlučila da prvi ples sa svojim izabranikom zapleše uz veliki hit svog pokojnog oca.

“ČIM SE OPORAVIM OD POROĐAJA PEVAM SA BENDOM”

Inače, ćerke pokojnog Džeja Ramadanovskog Marija i Ana podržale su projekat Aleksandra Radulovića Fute o “Džej tribute bendu”.

Marija je istakla da bi volela da sarađuje sa bendom.

– Ako Bog da, s obzirom da sam u drugom stanju, čim se oporavim nadam se da ću biti deo tog benda. Dajem im podršku i to je pravi pogodak. Mislim da je publika ostala željna tate i tatinih nastupa, kroz ovaj bend će i dalje živeti i on i njegove pesme – rekla je ćerka legendarnog pevača, pa otkrila kako je došlo do saradnje i da li bila iznenađena povodom iste.

– Čuli smo se preko novinarke sa gospodinom Futom, sestra i ja smo na sve to pristale, jer opet kažem, oni su ljudi koje je tata jako poštovao, voleo i stalno pominjao, tako da ne vidim ništa loše u tome – rekla je Marija.

Read More