Helena je 20 godina u braku sa Zlatanom Ibrahimovićem: Ima 52 godine, a izgleda kao joj je 25, ne voli ŠOPING i nema KUĆNU POMOĆNICU

Helena skoro nikad ne daje intervjue i za sebe kaže da nije klasična žena fudbalera

Zlatan inače svoj privatni život drži podalje od znatiželjnih očiju javnosti, pa tako i retko otkriva detalje braka s 11 godina starijom bivšom švedskom manekenkom Helenom Seger, s kojom ima i sinove Maksimilijana i Vincenta.

Helena nije klasična žena fudbalera, što je jednom prilikom i sama rekla.

Ona ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.

Jednom prilikom jasno je istakla da sa svojim suprugom nije zbog novca.

“Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani.Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo”, otkrila je tada Helena.

Pre skoro dve godine mediji su Zlatana povezivali sa slavnom sportskom novinarkom iz Italije Diletom Leotom, s kojom je sarađivao na snimanju reklama.

Naime, strani mediji pisali su njih dvoje zajedno proveli novogodišnju noć. Italijasnki “Today” peneo je izjavu poznanika koji je rekao da je čuveni golgeter 31. decembra uveče došao u kuću najpoznatijeg TV lica Italije.

Ali su ti navodi ubrzo demantovani.

BONUS VIDEO

Read More