Dečko sa kojim sam bila je imao samo jednu nogu: Otkrila sam njegovu TAJNU tek nakon četiri meseca

Iako ju je celo saznanje šokiralo, nastavila je vezu sa njim još šest meseci nakon toga. Bili su jako zaljubljeni, a onda je ona otišla na koledž i veza je prekinuta

Izreka kaže da je ljubav slepa – što se pokazalo kao tačna za jednu devojku koja tvrdi da nije ni primetila da njenom dečku tri meseca nedostaje noga.

Devojka, koja objavljuje sadržaj na TikTok-u pod korisničkim imenom @postpartumpsicho, objasnila je da je kao tinejdžerka bila toliko zaljubljena da joj je trebalo tri meseca da shvati da njen dečko ima samo jednu nogu.

– Ako ikada pomislite da ste bili zaslepljeni ljubavlju, dozvolite mi da vam ispričam priču o tome kako sam izlazila sa jednim momkom tri meseca i nisam shvatila da nema nogu. Imala sam 17 godina. Upoznala sam ovog tipa na rodeu. Videla sam ga i rekla sam sebi: “Ovaj dečko je visok i lep i moram da ga imam”. Pa smo razmenili brojeve. Tri nedelje kasnije bili smo u vezi – objasnila je ona u snimku koji je dobio više od 271.000 lajkova.


Tvrdi da su bili nerazdvojni i da su se viđali svaki dan. A najviše joj se dopalo to što je bio visok 180 cm. Međutim, tek sada shvata da je bilo nekih indicija da nešto krije. Rekla je da je nosio duge pantalone na letnjim događajima na otvorenom, šepao je dok je hodao i sprečavao je da dođe na njegove košarkaške utakmice. Ali jednog dana je otkrila njegovu tajnu kada je gledala fotografiju na kojoj su njih dvoje zajedno.

Printscreen/TikTok

 

– Što sam više zurila u nju, sve sam više shvatala da sam prevarena. Odnela sam tu sliku prijateljima i rekla: “Momci, mislim da moj dečko možda ima samo jednu nogu'”, rekla je ona.

Njeni prijatelji su takođe bili potpuno zapanjeni i naterali su je da ga ispituje o tome. Nekoliko nedelja kasnije, priznao je sve i rekao joj da ima dečiju paralizu. Rekla mu je da je sumnjala u to već nekoliko nedelja, a on je celu situaciju učinio još čudnijim time što joj ništa nije rekao.

Ona je objasnila da njen tadašnji dečko nije osećao potrebu da razgovara sa njom o svom stanju jer ona nije znala za to kada ga je upoznala. Par je nastavio da izlazi šest meseci nakon toga i ostao veoma zaljubljen, ali je onda otišla na koledž i veza je prekinuta. Gledaoci su ostali zatečeni ovom pričom jer nisu razumeli kako joj je to promaklo, posebno ako su spavali zajedno, piše Dejli star.

 

Read More