Srpska influenserka otkrila kako da vas nikada ne uhvate u PREVARI: Mnogi su besni ali ima i zahvalnih na ovom savetu!

TikTokerka koja je upisana kao “Bisenija” otkrila je mnogima način kako da vas nikada ne uhvate u prevari. Dok mnogi besne ima i onih koji su veoma zahvalni na savetu. 

Kakve veze imaju kosa i prevara? Na prvi pogled nikakav, ali ako malo bolje sagledamo, možda i ima nekog smisla. 

– Cure, perite kosu hladnom vodom, to će je nahraniti. Spremite broj vašeg ljubavnika pod muževim imenom, nikad mu neće pasti na pamet da čita svoje poruke. Meni je to spasilo kosu, ricinusovo ulje takođe – glasila je poruka na snimku.

Ona se smejala, ali je mnoge i razbesnela nakon što je objavila snimak u kojem savetuje kako najbolje da negujete kosu ali i sakirjete svog ljubavnika. 

Stručnjaci savetuju da je pranje kose, tačnije ispiranje hladnom vodom mnogo bolja opcija, od tople. Na taj način, kosi dajete dodatni sjaj. A ukoliko ne želite da budete uhvaćene u prevari i “ostanete” bez iste, ova Srpkinja je savetovala trik “menjanje” brojeva i imena u telefonu. Naravno, prevara nikada nije dobrodošla u odnosu i bolje je da okončate vezu nego sebe i druge da dovodite u nezgodne situacije, ali i da povredite tuđe emocije.

“Pametan savet i imaćete razvod braka u rekordom vremenu”, ” Nisam se slađe nasmejala”, ” Karma se uvek vraća”, glasili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO

Read More