Pitali smo žene u Srbiji koja je savršena VELIČINA "muškog ponosa"? Odgovori su nas IZNENADILI, jedna stvar je bitnija od DUŽINE!

Veličina idealnog “muškog alata” oduvek je tema je mnobrojnih rasprava, kako kod muškaraca, tako i kod žena. Varate se ako mislite da veličina penisa diktira dobar seks, jer izvrsnu akciju možete imati s bilo kojom veličinom – zapravo većina će se složiti da je za zabavu i uživanje najbitnija hemija. 

Pitali smo žene u Srbiji koja veličina je za njih idealna? Evo šta su odgovorile:

Tatjana (57): Mogu da kažem da veličina nije toliko bitna, ako partner zna šta radi. Obim je znatno važniji, naročito zbog stimulisanja klitorisa, a naročito tehnika kojom se muškarac koristi. Bitan je obostrani užitak i najvažnije je da se obe strane opuste.

Mila (40): Odgovorno tvrdim da je veličina bitna onim ženama koje ne umeju da uživaju u seksu i onima koje ne znaju da navedu muškarca da ih zadovolji. Dakle, prosečna “alatka” dugačka oko 15 cm je sasvim dovoljna ako “majstor” zna kako da barata s njom.

Jovana (24): Smatram da ona klasična utešna “nije bitna veličina” rečenica, više ne prolazi ni kod jedne žene. Veličina jeste bitna i manji polni organ nikada neće moći da parira većem, bez obzira na njegovu tehniku.

Mirjana (32):  Pa baš nisam sigurna da nije toliko bitna. Recimo 10 cm je stvarno premalo. Zar ne? 16 cm je neka prosečna veličina, mislim da je to sasvim dovoljno. Na kraju krajeva, ne nosim metar kad idem sa partnerom u krevet. Bitnije mi je da li postoji strast.

Jedan tim istraživača došao je do idealne konačne (prosečne) veličine penisa.Istraživači su okupili 75 žena čiji je zadatak bio da posmatraju 33 veštačka penisa različitih veličina i oblika stvorenih 3D printerom. Ovom studijom otkriveno je da žene ne samo da preferiraju prosječno veliki penis već imaju različite ideje o savršenom penisu zavisno od toga da li žele dugoročnu vezu ili seks na jednu noć.U studiji je trebalo da odaberu idealan penis za dugoročnu vezu i odabrale su penis veličine 16 centimetara dok su za seks na jednu veče odabrale penis veličine 16,2 cm. 

Pored toga otkriveno je i da je ženama manje bitna dužina, dok je obim daleko važniji. 

Read More