Napitak koji može da ublaži holesterol za TRI DANA: U čašu VRELE VODE dodajte ovaj SASTOJAK i pijte svako jutro PRE DORUČKA

Naučnici iz Velike Britanije sproveli su studiju u kojoj je učestvovalo 60 pacijenata sa visokim holesterolom u krvi i ustanovili da je ovaj napitak veoma delotvoran

Visok nivo holesterola u krvi izaziva probleme sa kardiovaskularnim sistemom, što povećava rizik od srčanog i moždanog udara. Priroda je tu da nam daruje razna lekovita sredstva, a naučno je dokazano da jednim pićem možete smanjiti nivo holesterola.

Đumbir – koren koji je sve više zastupljen u zdravoj ishrani i narodnoj medicini. Konzumiranje đumbira poseduje brojne prednosti po zdravlje: poboljšava varenje i crevnu mikrofloru, ubrzava metabolizam i uklanjanje toksina, a koristan je i kod prehlade, kašlja i gripa, kao i za prevenciju bolesti srca.

Naučnici iz Velike Britanije sproveli su studiju u kojoj je učestvovalo 60 pacijenata sa visokim holesterolom u krvi. Svaki od njih je uzimao ne više od 5 grama đumbira svakog dana, rezultat je smanjenje nivoa holesterola za 17%.

Dokazano je da je đumbir podjednako efikasan, kako u prahu, tako i u svežem obliku. U oba slučaja dovoljno je preliti ga toplom vodom, ali ne treba da bude vrela i proključana. Ostavite ga da odstoji i dobićete super napitak za niži holesterol.

Istraživači su dodali da možete dobiti još jači efekat ako se u periodu detoksikacije sa napitkom od đumbira odreknete loših navika, dodate fizičku aktivnost i imate izbalansiranu ishranu sa što više svežeg voća i povrća.

Potrebni sastojci za napitak:
  • 5 kriški krastavca
  • 3 kriške limuna
  • 3 kriške đumbira
  • vruća voda

Sve sastojke stavite u šolju i prelijte vrelom vodom. Ostavite 10 minuta i nakon toga popijte.

BONUS VIDEO

Read More