Evo koliko je Lisa Prisli mesečno trošila na DETOKSIKACIJU: Bila je OVISNICA o tabletama protiv bolova, antidepresivima i alkoholu

Lisa Mari Prisli plaćala je 400.000 dolara mesečno za detoksikaciju od alkohola, lekova protiv bolova i antidepresiva

Lisa Mari Prisli je doživela srčani zastoj koji je na kraju okončao njen život, međutim, dugo se borila sa zavisnošću. Nakon što je prekinula vezu sa svojim četvrtim mužem Majklom Lokvudom, prijavila se u rehabilitacionu ustanovu.

Elvis Prisli i Liza Mari Prisli borili su se sa zavisnošću od tableta protiv bolova

Sobarica je pronašla Lisu Mari u nesvesti i pozvala je hitnu pomoć, dok je Deni Kio, njen bivši muž, reanimirao dok pomoć nije stigla.

Foto: AP

 

Kao i Elvis, i Lisa Mari Prisli se takođe borila sa zavisnošću o tabletama protiv bolova.

„Ona ima privatni tim za detoksikaciju za 400.000 dolara mesečno, a svi lekari idu u njene odaje“, tvrdi izvor blizak porodici Prisli.

Prisila Prisli je bila zaokupljena borbom svoje ćerke protiv zavisnosti i “posetila ju je više puta”, prema Radar-u, izvori su tvrdili da je njena zavisnost od tableta protiv bolova počela pre nego što se rastala od Majkla Džeksona tvrdeći da je imala “neprijatne bolove u leđima” Drugi tvrde da je na to uticao “strašan skandal” sa svojim mužem [Majklom] koji je zloupotrebljavao njene finansije”.

Upućeni tvrde da je Lisa Mari imala „potpuni emocionalni slom, samo se otela kontroli i pala u ponor“. Lisa je počela da koristi drogu kada je imala 13 godina pa do 17. godine bila uveliko ovisna.

„Uzimala sam sve osim pečuraka i heroina… ili kreka“, rekla je.

Elvisova jedina ćerka je otišla na program za odvikavanje u Sejentološku crkvu nakon što se drogirala 72 sata pa probudila na podu sa isto tako drogiranim ljudima oko sebe.

“Kokain, sedativi, trava i piće – sve u isto vreme … Ne znam kako sam to preživela”, rekla je Lisa Mari.

“Jednog dana sam se probudila sa gomilom ljudi na podu. Odvezala sam se do sajentološke crkve i tražila da mi odmah pomognu”, rekla je Lisa.

BONUS VIDEO

Read More