Može joj se jer je ŽENA FUDBALERA: Ronaldova žena je došla na utakmicu u farmerkama, dresu, sa štiklama, a u ruci torba od 100.000 evra

Lepša polovina slavnog golgetera se skupocenim komadom pohvalila na društvenim mrežama

Može joj se jer je ŽENA FUDBALERA: Ronaldova žena je došla na utakmicu u farmerkama, dresu, sa štiklama, a u ruci torba od 100.000 evra

Printscreen/Instagram/video

Otkako se s dečkom, proslavljenim fudbalerom Kristijanom Ronaldom preselila u Saudijsku Arabiju, Georgina Rodrigez neretko privlači pažnju izgledom i modnim kombinacijama, a mnogi smatraju da njen način odevanja nije u skladu sa zakonima države u kojoj živi. No nju to, čini se, ne dira. 

Pre nekoliko dana Georgina se na utakmici  “Al Nassra”, za koji igra Kristijano, pojavila u ležernom izdanju. Na sebi je imala farmerke, dres i štikle. Ipak, najviše pažnje privukla je njena tašna luksuznog modnog brenda Hermes, koja košta gotovo 100.000 evra. 

Ronaldova izabranica skupocenom kombinacijom pohvalila se na društvenim mrežama, zbog čega je, ponovo, bila na meti kritika. 

– Prestani ljudima da pokazuješ torbice i nakit.

– Nauči engleski;

– Te tašne su preskupe, a ti ih imaš najmanje deset – pisali su joj sledbenici na Instagramu.

Inače, Georgina je nedavno bila gošća na dodeli nagrada u Saudijskoj Arabiji, a korisnicima interneta postala je predmet ismevanja nakon što su čuli kako priča engleski jezik.

Printscreen/Instagram

 

Rodrigez je kratko intervjuosala voditeljka na bini, a ona je u tih minut i po bila naročito zbunjena i očito je bilo da ju je uhvatila velika trema. Morala je da na pitanja odgovara na engleskom jeziku, a čini se da se tu baš i nije snašla pa je njen govor ubrzo postao predmet sprdnje na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

Read More