Da li biste zbog partnera ugasili profil na društvenim mrežama? Za neke je to najjednostavnija stvar, a drugi bi se radije odrekli partnera

Pitanje je veoma jednostavno, možda čak i nezanimljivo ljudima koji ne koriste društvene mreže

Ipak, baš ovakvo jednostavno pitanje izazvalo je različite reakcije među korisnicima Tvitera, pa je i sama diskusija izdignuta na viši nivo. 

Da li bi zbog partnera ugasili profil na Twitteru? — 🐭PokislaMišomorka🐭 (@pokislami911) January 17, 2023

“Da li bi zbog partnera ugasili profil na Tvitereru?”, pitala je je jedna korisnica ove društvene mreže i ubrzo dobila mnoštvo različitih odgovora.

“Naravno da ne”, “Kontrola nikako nije dobra”, “Ugasio bih partnerku zbog Tvitera”, “Ne, jer to ne može da utiče na normalnu vezu”, “Ne! Nikakve ucjene ni ultimatume ne priznajem. Ni ja ih ne postavljam! Ni razgovor o tome ne dolazi u obzir”, bili su neki od komentara ljudi kojima se ova ideja podrške ili povlađivanja partneru uopšte nije dopala.

“Ne, imao sam već takvu situaciju, nisam na to pristao i veza je bila adio, danas je s tipom koji je “control freak”, jednom sam je spašavao od ucene, ali opet je tamo, verojatno joj to tako paše, sretno joj”, zaključio je jedan od komentatora koji je detaljnije pojasnio svoj stav.

Ipak bilo je i onih koji su smatrali da je to sasvim normalna stvar. Neki su tako prokomentarisali da je sasvim ok ugasiti nalog zbog sopstvenog zdravlja, dok drugima ta vrsta kontrole uopšte nije zasmetala.

“Ugasila bih i život svoj ako zatraži”, “Ako joj smeta, bih”, “Već sam zbog nje ugasio sedam profila”, “I bez njega bih ugasila”, nizali su se komentari onih koji ovakve zahteve nisu doživeli kao oblik kontrole i preterano žrtvovanje.

Da li bi u ljubavi uopšte bilo neophodno da nešto žrtvujemo i da li su društvene mreže danas zaista kamen spoticanja u partnerskim odnosima? Da li biste mogli da zamislite situaciju u kojoj biste se zbog partnera odrekli profila na društvenim mrežama? Pišite nam kakvo je vaše mišljenje o ovome.

Read More