Proglasili su je za NAJLEPŠU ŽENU koja HODA ZEMLJOM: Uhvaćena je bez trunke ŠMINKE, fanovi su se ZAPREPASTILI, a evo i ZAŠTO!

Holivudska glumica Prijanka Čopra uhvaćena je nedavno na ulicama Beverli Hilsa dok se vraća sa jednog poslovnog sastanka, a proslavljena 40-godišnjakinja iznenadila je javnost ležernim izdanjem bez imalo šminke

Lepa Indijka pojavila se u farmerkama ravnog kroja, prugastoj košulji, belim patikama, te bez trunke šminke na licu i sa pomalo neurednom punđom, još jednom nam pokazavši da su i slavne dive ponekad baš kao sav običan svet.

Profimedia

 

Iako Prijanka u ovom izdanju možda ne podseća na ženu koja je 2000. ponela titulu Mis sveta i proglašena najlepšom na planeti, ne može se osporiti da izgleda negovano, mladoliko i lepo, te da je jasno zašto se uz malu pomoć šminkera pretvara u kraljicu lepote.

Profimedia

 

Inače, Prijanka je prošle godine progovorila o tome kako se tek u ovim godinama pomirila sa svim svojim manama, te da tek sada voli sebe u potpunosti, iako već dve decenije važi za jednu od najlepših žena na svetu.

Profimedia

 

– Ranije sam uvek osećala pritisak da izgledam na određeni način. Ceo život sam odgajana sa nerealnim standardima lepote – svi smo. Dok sam odrastala verovala sam da sve mora da bude savršeno, da moram da budem mršava i nosim određenu veličinu, da budem “upeglana”. Trebalo mi je vremena da se pomirim sa prirodnim stanjem svoje kože i svojom prirodnom kosom – rekla je glumica.

Profimedia

 

Čopra se svojevremeno u podkastu “VS Voices” prisetila i “mračne faze” svog života nakon što je u 30-im dobila par kilograma, a nakon toga i oštre kritike.

Profimedia

 

– Jela sam svoje emocije. Moje telo je počelo da se menja, ušla sam u 30-e. Prošla sam kroz veliku borbu jer sam na Internetu dobijala uvrede kao što su: “Izgledaš drugačije”, “Stariš” i još puno sličnih stvari. To mi je napravilo nered u glavi. Očigledno, odrasla sam u industriji u kojoj sam imala toliko sužen pogled o tome kakav je moj oblik tela, kakva je moja figura ili moje mere. U vreme mojih 20-ih mislila sam da je to normalno – objasnila je ova 40-godišnjakinja.

BONUS VIDEO