Kupila je venčanicu za samo 4.000 DINARA: Poručila je preko interneta, a kada je obukla usledio je ŠOK!

Venčanje je san kod većine devojaka, svaka devojka mašta o tome kako će sve to da izgleda i kakva će njena venčanica biti. 

Većina devojaka na odabir haljine potroši silno vreme, o stresu da i ne pričamo, ima i onih koje to odrade očas posla i to, verovali ili ne, preko interneta. Teško da bi se mnoge odlučile da se za svoj poseban dan pojave u nekoj haljini koju su poručile onlajn, međutim, Tiktokerka Loren Šafer Rosko, odlučila je da uradi upravo to – da reskira i kupi haljinu kakvu je zamislila, a koju je pronašla na jednoj internet stranici.

Ona i njen partner su organizovali proslavu veridbe koja se pretvorila u venčanje, a za pripremu slavlja su imali svega tri nedelje na raspolaganju. Tako je i Loren imala veoma malo vremena da pronađe adekvatnu venčanicu. Ona je, međutim, imala jasnu viziju kakvu venčanicu želi – da bude potpuno otvorenih leđa jer se, kako je rekla, “razbila” u teretani da bi postigla željenu figuru.

Najinteresentnije je, ipak, da je haljina koju je naručila onlajn koštala svega 37 dolara. Na njoj su, otkrila je Loren, urađene samo dve sitne prepravke, koje je odradila Lorenina majka, i to da bi zadnji deo, odnosno otvorena leđa, bio spušten još malo prema zadnjici. S druge strane, dekolte je diskretno povezala kako izrez ne bi bio dubok. 

– Moja je koštala 140 dolara i mislila sam da je jeftina – glasio je jedan od komentara

– Najbolja haljina ikada – nadovezao se drugi. 

Read More