Dnevni horoskop za NEDELJU, 5. februar: Lavovima PUN MESEC kvari ljubav, Bikovi moraju da upore sa ključnim ODLUKAMA!

Ovan 

Danas ste veoma odmorni i to je ono što vas čini zadovoljnim i raspoloženim. Situacija u kući se popravlja zahvaljujući mlađem članu porodice koji se materijalno stabilizuje. 

Bik 

Danas ste pod jakim uticajem drugih ljudi posebno kada su u pitanju odnosi u porodici. Nemojte donositi nagle odluke jer vas to može emotivno koštati. 

Blizanci

Vaša situacija sa partnerom je veoma zategnuta jer ne želite da pristanete na kompromis. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa prehladom. Pojačajte svoj imunitet. 

Rak 

U narednih nekoliko dana osećate uticaj punog Meseca i to utiče negativno na vas. Do kraja dana povedite više računa o načinu komunikacije sa partnerom jer ste previše uznemireni. 

Lav 

Uticaj punog Meseca u vašem znaku je veoma negativan i utiče na vaše raspoloženje i na vaše odnose sa voljenom osobom. Mogući problemi sa probavom na nervnoj bazi. 

Devica 

Narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo što se tiče posla i poslovnih obaveza. Vi ste uvek spremni za akciju posebno kada je u pitanju posao. Imaćete podršku od osobe u znaku Ovna. 

Vaga 

Situacija na poslu je već neko vreme nategnuta i to vama uopšte ne prija. Osoba u znaku Jarca vam je poslovna prepreka i moraćete da obavite razgovor narednih nekoliko dana. 

Škorpija

Ovo je veoma dobar period da se okrenete sebi i da vidite šta ste uradili po pitanju novca i zarade. Ljubavna situacija je u stagnaciji jer je partner mnogo više okrenut sebi nego vama. 

Strelac 

Komunikacija sa partnerom je na nivou koji vama ne odgovara i zbog toga razmišljate o prekidu odnosa. Razmislite dobro pre nego što izgovorite određene reči jer Merkur je u nepovoljnom aspektu. 

Jarac 

Mesec aktivira vaše polje zdravlja i zdravih navika pa je najbolje da se tome okrenete u narednih nedelju dana. Najviše problema možete imati sa kičmom i problemi sa kostima. 

Vodolija 

Vaša poslovna situacija je stabilnija nego što mislite ali ste vi previše perfekcionista unazad nekoliko meseci. Pokušajte da se izborite za sebe i za svoje mišljenje kada su u pitanju odnosi u kući. 

Ribe 

Do kraja dana bićete pod jakim utiskom drugih ljudi, u ovom slučaju voljena osoba želi da vam pomogne. Tu vrstu pomoći je potrebno da prihvatite jer se radi o vašim emotivnim odnosima. 

Read More