U providnoj haljini privukla maksimalnu pažnju: Rita Oro na sopstvenoj proslavi pokazala ZADNJICU bez ikakvog blama

Pevačica je nosila providnu haljinu sa crnim perjanim detaljima koji su delimično prekrivali Ritino telo

Pevačica Rita Ora (32) pojavila se u veoma providnoj haljini sa detaljima perja na proslavi povodom 10 godina njene uspešne karijere u Los Anđelesu u petak.

Rita je imala neverovatan nastup u providnoj haljini od prozirnog mrežastog materijala koja je padala do članaka. Crni pernati detalji su delimično pokrivali Ritino telo oko vrata i grudi i sa strane prema donjem delu tela.

Crne štikle sa otvorenim prstima pevačica je kombinovala i na kaiševima. Raspustila je kosu i napravila lagane kovrdže, a dok je slikala, okrenula je leđa kamerama i pokazala zadnji deo haljine.

Podsetimo, Rita je karijeru započela 2011. godine na Jutjubu, a 2012. godine zajedno sa muzičarem DJ Freshom napravila je pesmu ‘Hot Right Nov’. Nakon toga, pevačica je objavila dva albuma, ‘Ora’ iz 2012. i ‘Feniks’ iz 2018. Treći album planira da objavi krajem ove godine, a datum još nije poznat. Rita je osvojila ukupno 10 nominacija za MTV Europe Music Avards, a časopis Harper’s Bazaar proglasio ju je za ženu godine 2013.

 

Read More