Žene su odlučile : U ovoj ODEĆI su muškarci najprivlačniji, a ako uoče jednu stvar odmah mogu da ih "uvuku u krevet"

Crna ili siva jakna nikada ne može da bude pogrešan izbor. Nosite jednostavnu majicu ispod i izgledaćete dobro uz minimalan napor

Grupa od nekoliko stotina žena (i nekoliko muškaraca) na Reddit blogu je raspravljala o tome šta je najbolje izgleda na muškarcu. Evo šta su žene rekle na temu „Kakva odeća izgleda najseksipilnije na muškarcu?“.

Trebalo bi da odgovara vašem telu

– Mislim da je važnije da dobro stoji uz telo, nego da li je u trendu ili ne. Muškarac može da obuče dobro krojeno odelo ili klasičnu košulju sa zasukanim rukavima, bitno je da “stane, a ne da visi” – napisala je jedna devojka, a većina se složila sa njom.

– Odeća koja pristaje uz telo ne može muškarcu da stoji loše. Međutim, iz nekog razloga, toliko momaka se opire toj jednostavnoj ideji – napisala je devojka koja je poručila muškarcima da je “njihov izbor ako žele da budu sahranjeni u kratkim kariranim šortsevima i majici sa štampom”.

Pantalone koje vise nisu najlepši prizor

– I što je najvažnije, nosite pojas. Ako se odlučite za crnu boju, uskladite ga sa crnim cipelama – a isto pravilo važi i za braon – bio je jedan komentar devojke. Takođe, mnoge žene dodaju da svakako treba da nosite kaiš.

Dobra kravata uvek prolazi

– Volim da vidim momka sa klasičnom crnom kravatom, to mi uvek uspe – rekao je drugi. Pronađite nešto za zimu, ali ne staru jaknu od debelog krzna „Momci u seksi zimskim kaputima, posebno ako su strukirani, svakako izgledaju dobro“, rekla je jedna devojka momcima o odeći koju biraju.

Cipele i dodaci su važni koliko i odeća

– Čino pantalone koje pristaju uz telo i lepa košulja uvučena u njih, sa rukavima zasukanim ispod lakta (da se vidi dobar sat) i kožne chukka čizme, to je kombinacija od koje mi kolena klecaju – otkrila je jedna devojka.

Obavezno zavrnite rukave

– Jednom mi je žena rekla da sam joj bio najseksipilniji kada sam popravljao svetlo u kupatilu. Imao sam farmerke, belu majicu, a preko nje flanel košulju sa zavrnutim rukavima. Kasnije mi je priznala da su takvi rukavi seksi ženama jer odaju utisak da smo “ozbiljni” – napisao je jedan korisnik ove društvene mreže, a upravo se gomila žena usaglasila sa ovom tvrdnjom.

Read More